Lauri Liiv on üks uue hooaja näosaate võistlejatest. Foto: TV3
Inimesed
11. august 2014, 07:00

Selgus veel üks saatega "Su nägu kõlab tuttavalt" liituja – muusikaliartist Lauri Liiv

Näosaatele jah-sõna andnud Lauri Liiv: "Eks ma ikka natuke kardan, aga mulle meeldivadki natuke hirmutavad väljakutsed!" (27)

"See on äärmiselt positiivne saateformaat, mis annab võimaluse end proovile panna ja enda üle naerda," põhjendab Lauri Liiv, miks ta kutse pisut pelutavasse näosaatesse vastu võttis. "Eks ma ikka natuke kardan, aga mulle meeldivadki natuke hirmutavad väljakutsed!"

Lauri sõnul on isiklikust turvatsoonist väljatulek alati veidi ebamugav, kuid samas põnev.

"Muidu on kogu aeg omas mahlas podisemine," mõtiskleb Lauri, kellele ootamatud pakkumised, mis igapäevarutiini lõhuvad, vägagi hästi passivad. Sedapuhku tuleb pikkade proovidega harjunud muusikaliartistil uue rolliga maha saada nädala jooksul. Mugavat elu nii kiire tempo ei ennusta.

Seda enam, et septembris algavate näosaate proovide-salvestuste kõrval on Lauril Vanemuise teatris käimas muusikali "Ooperifantoom" proovid ning peale tulevad ka sarja "Kartulid ja apelsinid" võtted.

"Eks see tegelikult üks kombineerimine hakka olema," tõdeb Lauri. "Septembri koormus on suur, aga tuleb ennast lihtsalt kokku võtta."

Kas muusikaliartist Liivil on lootust näosaates parodeerida ka kolleeg Vaiksood, kes möödunud hooajal Lauri Liivina lavale astus, pole veel teada. Mäletatavasti esitas Nele-Liis näosaates Black Velveti hiti "Seitseteist".

"Ma loodan, et Lauri ei solvu mu peale!" itsitas lauljatar toona, et hea huumorimeelega sõber naljast aru saab. "Me Nele-Liisiga juba naersime, et kui mina peaksin rivist väljas olema, siis tuleb tema ja asendab mind," muheles Laurigi, kui Nele-Liisi pingutustest lauriliivistuda kuulis.

"Nele-Liis tabas ära mu susiseva s-i ning astus üles vaimustava 90ndate alguse stiilis aeroobikakavaga," naerab Lauri nüüd, kui tal endal tuleb parodeerimisega üles astuda. "Kui saatus peaks mulle Nele-Liisi nime ette mängima, teeksin teda heal meelel järele – ehk suudaksin pakkuda väärikat revanši."

Nele-Liis ootab igal juhul Lauri etteasteid huviga, kehastagu sõber siis ükskõik keda: "Lauri pärast ma ei pabista. Tal on huumorisoon õiges kohas ning ta ei löö millegi ees risti ette!"