Diana ja Charles abiellusid 1981. aastal. Ehkki Diana hukkus juba 1997. aastal, jagub selle abielu musta pesu pesemist tänaseni.Foto: Alamy/AOP
Inimesed
8. august 2014, 07:00

Prints Charles on raevus: uus teos paljastab valusaid seiku Diana abielust (15)

Prints Charles on raevus, kirjutab Sunday Mirror. Briti troonipärija meelehärmiks ilmuvad peagi Elizabeth II endise pressisekretäri memuaarid – mees aga teadvat intiimsemaidki üksikasju Charlesi ja Diana lörriläinud abielust.

Tosin aastat kuninganna pressisekretärina tegutsenud ning temaga kuuldavasti väga soojades suhetes olnud Dickie Arbiteri (73) mälestusteraamat ilmub oktoobris. Oodata on kõmulisi paljastusi! Sunday Mirrori andmeil käsitleb Arbiter oma teoses teiste teemade seas ka Diana üksildast elu kuninglikus perekonnas ning alandust teadasaamisest, et tema mees on oma kunagise sõbratari Camilla Parker-Bowlesiga intiimsuhted üles soojendanud.

Pärast Diana surma Camillaga abiellunud Charles olevat maruvihane, sest pidas Dickie’t usaldusväärseks sõbraks. "Charles uskus, et see mees toonase haletsusväärse ajajärgu pealt profiiti lõikama ei hakka," viitab ajalehe allikas Charlesi ja Diana abielu karilejooksule.

"See on ebalojaalne."

Lehe andmeil räägib Arbiter oma raamatus ka Charlesi venna prints Andrew’ ning õe printsess Anne’i abielude purunemist. Twitteris RoyalDickie nime all tegutsev vanahärra liigse tagasihoidlikkuse all ei kannata. Ta toonitab, et tegu pole tühipaljaste memuaaridega teenistusest Buckinghami palees. "See on ühe elu, minu elu lugu, ja see elu on olnud täiesti erakordne."