PARIMAD SÕBRAD: 12aastane Gavin Arvizo nimetas kõmulises dokfilmis Michaelit oma parimaks sõbraks.Foto: Filmikaader
Inimesed
7. august 2014, 07:00

Miks Jackson poisikestega sängi jagas? (18)

Ehkki Michael Jacksoni lavašõud olid seksikad ja provokatiivsed, paistis ta eraelus olevat Peeter Paan – poiss, kes ei tahtnud suureks sirguda. Multimiljonärist laulja ümbritses end oma muinasjutulises Neverlandi rantšos karussellide, loomade ja lastega.

2003. aasta Briti dokfilmis rääkis Jacksoni uusim sõbrake, vähihaiguse seljatanud 12aastane Gavin Arvizo, kuidas ta oli koos oma venna Stariga Michaeli voodis maganud, laulja aga ise põrandal.

Seepeale kinnitas Michael ajakirjanik Martin Bashirile, et tema voodis on maganud paljud lapsed, näiteks filmi "Üksinda kodus" täht Macaulay Culkin, tolle noorem vend Kieran ja ka õed.

Printsess Dianaltki avameelse lahutusteemalise intervjuu saanud Bashir päris staarilt: too ju ometi mõistab, miks mõni inimene lastega ühes voodis magamist heaks ei kiidaks?

"Vaadake, kui te ütlete "voodi", mõtlete seda seksuaalses mõttes. Sellele antakse seksuaalne mõte. Asi pole seksuaalne, me lihtsalt läheme magama!"

Samal aastal väitis Gavini perekond Santa Barbara võimudele, et Jackson oli nende 13aastast poega 2003. aasta kevadel pärast dokfilmi esilinastust mitu korda kuritarvitanud ja talle pealekauba alkoholi jootnud.

Jacksoni advokaat väitis, et süüdistus oli kättemaks selle eest, et laulja katkestas pere rahalise abistamise. 2005. aastal jõudis juhtum suure kära saatel kohtusse, kuid Jackson mõisteti õigeks.