Foto: Mihkel Maripuu / Postimees
Inimesed
6. august 2014, 13:29

TV3 video!

Tallinn ei andnud "Patareivi" korraldamiseks luba (15)

Korraldajate korrapidamissuutlikkuse kahtluse alla seadnud Tallinna linnavalitsus otsustas Patarei merekindluse hoovi ja rannaalale kavandatud öiseks elektroonilise muusika kontserdiks loa andmata jätta.

Taotluse kohaselt sooviti elektroonilise muusika kontsert "Patareiv 14" korraldada Patarei merekindluse hoovis ja rannaalal 8. augustil kella 22st kuni 9. augustil kella 6ni, teatab raepress.

"Arvestades, et korraldajad on samad, kes korraldasid ka meedias palju negatiivset järelkaja pälvinud muusikafestivali Kultuurtolm, ei saa me olla kindlad, et seekordne üritus suudetakse läbi viia ilma intsidentideta, mistõttu üritus on antud ajas ja kohas sobimatu," tõdes abilinnapea Kalle Klandorf. "Me ei saa Tallinnas lubada toimuda üritusel, mis võib potentsiaalselt ajendada raskeid avaliku korra rikkumisi."

Ööl vastu 12. juulit Patarei merekindluses toimunud Kultuuritolmu muusikafestivalil tuli käest läinud korda jalule seadma tulnud politseinikel võtta agressiivsete ja võimuesindajaid ohustanud külastajate taltsutamiseks appi äärmuslikud abinõud.