TÖÖPÕLD ON LAI: Seksmänguasjade katsetaja ja kommentaator Cara Houiellebecq on rõõmus nii tööle minnes kui sealt naastes.
Inimesed
6. august 2014, 07:00

Hakkaja naine lõi mugava töökoha voodisse: testin sekslelusid (62)

Teenistus ligi 19 000 eurot aastas ja 15 otseselt tööga seotud orgasmi nädalas – kas ei kõla nagu unistuste amet?

Cara Houiellebecqi kodukontor on tihkelt täis seksmänguasju – mitmesuguseid intiimlelusid on seal rohkem kui 2000. Cara tööks on kõigi nende katsetamine ja saadud kogemustest blogisse arvustuste kirjutamine, vahendab The Mirror.

Suurbritannias Lincolnis elav kahe lapse ema alustas oma erootikablogiga viis aastat tagasi ning nüüd veedab ta seitse tundi nädalas sekslelusid katsetades.

Voodimänguasju tuuakse 33aastase kirjaneitsi ukse taha viis korda nädalas ning nendega müramisest on saanud tema elu täiesti loomulik osa.

"Sekslelud on alati mu voodimängude juurde kuulunud ja nii saingi ma idee hakata blogima sellest, mis mu voodis toimub," räägib Cara, kuidas temast sai elukutseline seksmänguasjade testija.

Töö konti ei murra

"See on suurepärane amet! Töötasin varem pangas, kuid ei läheks sinna iialgi tagasi – praeguses ametis pole kunagi igav," ütleb Cara.

Blogimise algusaastatel katsetas Cara juba kodus olemasolevaid mänguasju ja kirjutas neist arvustusi. Kuna postitused said ootamatult populaarseks, tegi üks sekslelusid valmistav firma talle ettepaneku hakata arvustama nende toodangut.

"Nüüd saadavad tootjad ja edasimüüjad mulle pidevalt igasugu kraami testimiseks, sest teavad, et inimesed loevad mu blogi," räägib Cara.

Mõnda aega oli Cara veebipäevik osa ühest seksimänguasju pakkuvast veebilehest, kuid 2012. aasta veebruaris lõi ta oma blogikeskkonna ja on tänaseks teinud edukat karjääri, võites kaks aastat järjest parima erootikaajakirjaniku auhinna.

Peale mänguasjade blogi jaoks testimisele töötab Cara ühtlasi paljude mänguasjatootjate konsultandina, andes nõu tootearenduses.

"Ka mu sõbrad küsivad mu käest tihti nõu. Ma olen inimene, kes teab, millised lelud on kasutamiseks parimad ja ostmiseks kõige odavamad. Pole sugugi haruldane, et saan healt sõbralt sõnumi: "Mu tupekuulid on katki, millega neid asendada?"," ütleb Cara.

Cara enda lemmiklelu on vibraator iGino One, mida saab laadida USB abil.

"Samuti meeldib mulle Doxy Wandi vibraator," ütleb Cara.

Korralik pereema

Tehnikahuvilisel naisel on kaks last: vanem on 9aastane ja noorem saab kohe kaheseks. Laste kuuldes, muide, ei räägi ta oma tööst kunagi.

Cara elab koos laste, pikaajalise partneri Darreni ja viimase emaga eramajas Gainsboroughis. 37aastane Darren kohtus Caraga siis, kui naine oli juba kuulsust koguv blogija. Mees töötas toona IT-konsultandina sekslelusid pakkuvas veebipoes.

"Mu kaaslane ei leia, et mu töö sisu kuidagi teda või meie voodielu ohustaks. Oleme mõlemad alati öelnud, et sekslelud on voodielu vürtsitamiseks, mitte selle asendamiseks," selgitab Cara.

Kui mõni firma pakub katsetamiseks meestele mõeldud tooteid, ei pelga Darren vastutusrikast kohustust enda peale võtta.