Inimesed

Rosanna Lints: "Mul viskas üle raha pärast muusika tegemine." (36)

LISA KOMMENTAAR

mnjaa15. veebruar 2015, 18:28
Tegelikult oleks tema pidanud superstaari saate võitma, aga kuna liisikesel on kuulus issi ja raud teda väga promos, siis kahjuks rosanna ei võitnud. Sama lugu taukari pojukesega. Tal pole häält ollagi, aga on ärikast isa.
arvaja6. august 2014, 00:08
Tegelikult on Rosannal väga ilus hääl . Superilus laul tal "Jäta tuli põlema sel ööl mu aknas." või midagi sellesarnast. Meeldib enam kui titekas üleshaibitud jaaniketas . Aga õige arvamus nii noorel-moosekandina leiva teenimine pole küll tark tegu . Tubli amet iga kell etem . Kokaks vast ilma vastava diplomita ei saa,pigem ikka kööki abitööliseks. Iga meister vajab koolitust, kui töötada antud erialal Vastasel juhul võiks iga kodus toitu tegev pereema olla kusagil köögis kokaks. Imestama paneb vaid tänapäeva mõnede noorte soov nii varakult kooselu alustada 19 aastane peaks veel hoolega ringi sebima ja seda õiget otsida ja "sarvi maha" jooksma . Elus on lihtsalt nii,et noorena tuleb elu nautida Koolipingist kokkukolimine lõpeb sageli ja ebnamasti lahkuminekuga Küll kooselu jõuab elada küll ja küll.
arvan kah7. august 2014, 10:45
See kooselu värk on küll nüüd individuaalne - mõni otsib, jookseb sarvi maha ja jääbki jooksma, aga teine leiab veel koolipinki nühkides selle õige...
mumm5. august 2014, 21:58
elu tõestab et need kes ei oska midagi teha kogunevad ehitusse või kööki. hale...
Ivo L.5. august 2014, 17:25
Kumb on andekam (hääl parem ) , kas Rosanna või Birgit ?
Ei5. august 2014, 13:49
no õige tegu aga selle muusikaga võiks üldse lõpu teha, kuna lauljana ei ole see jah teab mis asi nüüd
zxc5. august 2014, 13:46
Tore kui inimene aru saab et laulmisega leiba lauale ei too ja hakkas tegema seda millega ikka mingit elatist teenib. Neid laulu "talente" on meil tänu sellele superstaari saatele rohkemgi sirgunud, Getterist tehti täiesti vägisi staar, tänu armsale lapse näole ulatas mõni "isa" abistava käe.
Aga see et pääseb tööle ilma koolituseta on ju eestis täiesti normaalne, ma ei jõua ära lugeda mitu direktorit näiteks keskerakond on tööle värvanud inimestest kellel puudub igasugune koolitus et sellisel vastutaval kohal saaks tööd teha.
et siis?5. august 2014, 13:15
muusikat teha ei tahtnud raha pärast, aga kokata selle pisikese palga eest tahtis? ja nii ongi, et iga suvaline tänavalt tuleb ja hakkabki kokaks? nojah, seep toitude tase ongi nagu on. kiita just pole. aga ega kui vanemad miljonärid ple, siis tulebki raha eest teha üht-teist.
5. august 2014, 13:21
aga sa suvaline, proovi, kas õnnestub ka sul
5. august 2014, 13:22
... või oled miljonäride laps
Gina5. august 2014, 12:52
See tüdruk meeldis mulle juba saatest,võimas hääl ja sensuaalne välimus.Kõik krõhvitsejad siin pole elus arvatavasti munagi pannile ilma ema abita löönud.Sellises vanuses üritada ellu jääda,lukustada kõrvad ja rühkida oma unistuste poole ei ole tänases maailmas kerge.Tooks siin võrdluseks neiu Getteri,kes juba 17-18 aastaselt lõi laineid erinevate,endast tunduvalt vanemate meestega.Tehti mingi sari,mida keegi ei vaadanud,eurovisioonil kukkus samuti kolinal just oma nõrga häälematerjali pärast.Tööl ei käi,koolis ei õpi (nüüd ehk lõpuks),kogu suguvõsa on pildile pressitud,meheks rongaisa jne.jne.Rosanna ja Getter- esimene teeb pika puuga ära,olenemata sellest,et tema ja ta ema-vanaema ei grimassita iga ajakirjakaane peal koos `maailma kõige andekama` tütrekesega.Go,Rosanna!
mis võrdlus5. august 2014, 13:22
no Getterit promoti ja upitati vägisi , väike vanainimene näo poolest ju teglt..... nagu eestis ikka s.. saiaks. Muud polegi vaja
ikka on vaja, tutvusi...7. august 2014, 12:33
tõstab käed ja annab alla5. august 2014, 12:30
RAHa sa vaeseke vast ei saanudki muusikategemise eest. Selleks et muusikategemise eest raha saada, pead olema tohutu mõttehiiglane ja enneolematu talent et näiteks ühest sõnapaarist "soorebased" või "laialai maas laiali maas..." teha terve pikk ilge jorutus, mis tavaeestlase öökima ajab aga elmarid ja muud peenemad raadiod sellega kuulajaid ahistavad. Vat siis seda, mis autoritasune selle jälkuse eest tuleks, saad rahaks nimetada..Praegu on neiu olukord selline, et kokkamisega on vähemasti sul kõht täis .Sinusugune noor andekas laulja pistetakse kööki
hm5. august 2014, 12:24
Kui raha pärast muusikat teed, siis selge see, et see pole sinu eriala - parem tõesti kokata, eriti kui meeldib ka. Raha tuleb ikka teenida eriala pealt, mida armastad ja mida oskad.
R.5. august 2014, 11:31
Väga tore siis, et vastava hariduseta tööle võeti. Mittekuulus inimene ei saa nii lihtsalt kuskile...
Retro5. august 2014, 11:18
Ma esimese hooga tahtsin öelda, et iseloomulik y-põlvkonna käitumine - tegeleda iga asjaga natukene ja ruttu loobuda. Eeldusi muusikaga tegelemiseks neidisel ju ikka on.
Teiseks mõtlesin, et miks üldse midagi arvata kui midagi positiivset pole öelda.
Lugedes aga neid kommentaare siin, siis sain aru et tegelikult meievanused pässid st see kõige õigem ja parem põlvkond kipub kõiki teisi kritiseerima (põlvkondlik eripära ilmselt)
Meid suunati ja maksis pysivus. Iseenda valik oli see kas kanda kaelarätti vahetunnis või mitte.
Öelda, et olen töötanud 60 aastat brigaadis operaatorina oli auasi.
Tänases päevas vaadatakse selliseid ühe töökoha omajaid nagu puudega. See ei müü. Inimesel pole ambitsioone, tahet areneda ja võtta vastu uusi väljakutseid. Oluline on tõmmata ilmas neurootiliselt ringi ja omandada kogemusi.
Selles valguses on hea, et rosanna leidis uue väljundi elus pysimiseks, sest ainuyksi eelduste omamisest ei piisa edu saavutamiseks.
Hoopis kõrvalise teemana oli kurb näha, et endisest õitsevast tydrukust on mingi ilmetu metroseksual saanud.
5. august 2014, 11:37
ah, mine nüüd, ka tol ajal otsiti ennast - vahetati huviringe, kõrgkooli, ametit, töökohta
Rix5. august 2014, 11:13
Kõik, mida teed tee hästi! Ka toit, olgu see lihtne ja maitsev. Siis on Sul kliente. 95% Eesti söögikohtadest ei oska seda teha. Teine soovitus, ära kunagi armasta raha, siis tuleb ta ise Sinu juurde ja suhtu sellesse nagu prügisse. Siis on Sul seda alati.
K5. august 2014, 11:06
Ilus naine, ilusa nimega!
teftel5. august 2014, 10:46
Pika jutu lõpp läks täitsa rappa.
"Üritan süüa nii tervislikult, et poleks vaja trennis käia." . Huvitav ,mida need sportlased rasssivad, kas ei oska tervislikult toitma või. Sportlased (Kiivikas või Nabi kaasas arvatud) kindlasti peaks neiu käest küsima nõu, saaks kõhtu ilusti täis ja ei mingeid kurnavaid treningutid.
"Liha asenduseks sobivad tema sõnul hästi ka näiteks kikerherne- või peedikotletid." Ma tõsti ei teadnud et kotlett on valgu nimetus.
"Hummus on selline asi, millest saab kõhu mõnusasti täis, kui seda erinevatele asjadele peale panna," Asi minega hummus tegelikult on kiherhernete pasta.
5. august 2014, 11:43
ega teie miinused lollusi kustutavad seda juttu teevad tarSelge, Rumalad sportlased, ahtlemata, peedikotett on valguallikas
5. august 2014, 11:46
Selge, et Kanter, Tammert, Iisrael on äärmiselt ebatervisliku toidu manustajad
— -e5. august 2014, 11:48
mina olen teiega nõus, et peed on sama mis liha, kui seda vormistada kotleti kujul
...5. august 2014, 15:46
Lause mõte on see, et süüa vähem kaloreid kui päevas jõuad kulutada, et kõht ette ei kasvaks (naiste puhul peps ja jalad paksuks ei läheks). Ei ole ju nii raske aru saada.
lugeja5. august 2014, 10:38
Tubli ja hakkaja tüdruk!
ISS5. august 2014, 10:31
...5. august 2014, 15:42
Ei ole mõttetu eit - tore näha, et mõnel ka mingi eneseuhkus alles on jäänud. Vaata neid nn aktiivseid "superstaare" - süda läheb pahaks neid vägisi kirjutatud "hitte" kuulates.
Maamees5. august 2014, 10:24
Mul on juba ammu raha pärast tööl käimine üle visanud. See raha päras tööl käimine oli nagu vägistamine. Nüüd käin ilma rahata ja palju parem tunne on. Olen kuidagi vaba. Soovitan teistelgi.
TY5. august 2014, 10:12
olles ka ise muusikainimene, saan Rosanna mõttest tegelikult täiesti aru!
Eesti muusikaskene viga on selles, et produtsendid, ürituste korraldajad lüpsavad meie artistid raha nimel tühjaks.
See on täpselt see, mis Jaak Joala laulmise lõpetas!
Üks asi on teha muusikat mida armastad, teed seda naudingu ning hingega ja saada selle eest tasutud. Teine asi on teha muusikat "tükitööna raha pärast". Tahad või ei taha, meeldib või ei meedi, leping on tehtud ja pead tuima näoga tampima lugusid, mida sind sunnitakse laulma, sest "see müüb hetkel". See on nende "peame võimalikult paljudele meeldima ja võimalikult palju müüma" artistide traagika!
mnjah5. august 2014, 09:52
kes see veel on, pole kuulnudki,
imelik5. august 2014, 09:52
kõlab, nagu oleks teeninud ennem miljoneid, pigem keegi ei tahtnud teda kuulata tasu eest. Isiklikult ei ole küll nõus selle artisti eest maksma
?5. august 2014, 09:41
Tee siis ilma rahata ja vaata kaua vastu pead.Tüüpiline noore mõtteviis kes arvab et tema on maailma naba.
5. august 2014, 10:48
Jumalt tänatud, et sina ei ole noor olnud
5. august 2014, 08:47