UUS ARMASTUS: Sven Soiver ja temast 13 aasat noorem Jekaterina Sokolova ei varja enam oma armulugu. Eelmisel nädalal tegid nad selle sotsiaalmeedias avalikuks.Foto: Internet
Inimesed
2. august 2014, 11:00

Sven Soiveril on uus noor armastatu: "Oleme juba päris pikalt koos." (33)

TV3 uudistetoimetaja Sven Soiver on taas hõivatud mees. Tema seekordne väljavalitu on 24aastane kaunis brünett Jekaterina Sokolova, kes töötab võistlushobuste treenijana. "Me oleme Katjaga juba päris pikalt koos olnud," kinnitab Soiver.

Sotsiaalvõrgustikus Facebook tegid teleajakirjanik Sven Soiver (37) ja tema noor kallim oma armuloo avalikuks eelmisel kolmapäeval, kuid Soiver möönab, et päris värske paar nad ei ole – nende vahel susiseb juba eelmisest aastast.

"Ma teadsin ju, et kui ma Facebookis suhtestaatust muudan, toob see kaasa tähelepanu, nii et ma ootasin sellega," selgitab Soiver, kes on praegu reisil ega soovi sel teemal pikemalt peatuda. Ta poetab vaid, et tema armastatu teenib elatist võistlushobuste dresseerijana.

Suhteprobleeme on tekitanud ületöötamine

Samuti täpsustab Soiver, et salapärane brünett, kellega ta detsembris "Eestimaa uhkuse" gala salvestusel pildile jäi, on hoopis tema sõbranna Liidia:

"Me tulime tõesti koos trepist üles ja istusime ühes lauas, aga meie vahel on vaid sõprus."

Uudistetoimetaja eelmine elukaaslane oli temast 12 aastat noorem Kristine Asu, kellega ta tutvus, kui meediahuviline neiu TV3s töövarjuks käis.

See, et nende teed on lahku läinud, jõudis ajakirjandusse novembris, ehkki selleks ajaks polnud nad juba mõnda aega koos.

Teismeid aastaid kestnud abielust Viola Rea-Soiveriga, kes töötab Tallinna ülikoolis riigiteaduste instituudis, on Soiveril seitsmeaastane tütar Madelen Monika ja viieaastane poeg Sten Erik.

Kuigi abielulahutus jõustus 2011. aasta 15. märtsil, mis oli ühtlasi Soiveri 34. sünnipäev, sai Kristinest tema kallim juba 2009. aasta kevadel. Soiver kolis Kuusalu majast Tallinna kesklinnakorterisse, millest sai tema ja Kristine ühine pesa.

Vahetult pärast lahutust Kroonikale antud intervjuus kinnitas Soiver, et kolmas osaline poleks saanud mängu tullagi, kui abielu poleks juba ammu tegelikult läbi olnud.

"Tegelikult oleme eksabikaasaga mõlemad oma eluga edasi läinud, ei ole nii, et ma jätsin ta üksi ja hätta," toonitas Soiver. Tema sõnul oli ka Violal juba pikemat aega uus kallim.

"Mis lastesse puutub, siis nemad vaatavad sellele rahulikult, suhtuvad asjasse nii, et emme armastab Jürit, issi armastab Kristinet. Neil on nagu südamel pigem see, et emme ja issi ei karjuks enam teineteise peale," rääkis Soiver, kelle väitel olevat lapsed isegi öelnud, et nad on sellega väga rahul, et vanemad enam ei tülitse.

Soiver arvas, et abieluprobleemid tulenesid tema ületöötamisest.

"Tuled hilja, lähed küll hommikul ka hiljem, aga siis, kui teised on juba ammu enne sind üles tõusnud ja läinud. Liigsest töötamisest paljud probleemid ja pinged alguse saidki," tõdes 2004. aastal üheksast viieni riigiametniku töö teletöö vastu vahetanud Soiver.

Mida pingelisemaks kiskus kodune elu, seda rohkem ta end aga töösse mattis.

"See kindlasti ei olnud midagi sellist, et tuleb noor tütarlaps ja tõmbab mehe perekonna juurest ära. See ei juhtunud kiiresti ja mõtlematult," raius Soiver 2010. aasta märtsis ka ajakirjale Nädal.

Samas intervjuus nentis ta, et ka uus elukaaslane muutub rahulolematuks, kui tal pikad tööpäevad kuhjuvad. Ehk saigi see taas komistuskiviks?

Küsimusele, kas endast tosin aastat noorema naisega on ikka huvitav, vastas Soiver, et tema silmis on oluline, et partner oleks temaga intellektuaalselt võrdne ja noor naine peab järelikult olema oma east natuke küpsem, et teda köita.