Agathe Vega, Ithaka Maria ja Aleksei.Foto: Teet Malsroos
Inimesed
1. august 2014, 11:21

Ithaka Maria: "Olen lastele maksimaalselt pühendunud." (38)

Aasta eest taas emaks saanud Ithaka Maria (35), kes elab koos hobijalgpalluri Aleksei Savitskiga, ütleb, et enne meheleminekut tasuks kõigepealt armastada iseennast.

"Siis ei ole vaja karta mahajätmist ega ise hüljatuks saamist," räägib Ithaka ajakirjale Kroonika, lisades, et igaüks, kes teeb lõpliku panuse oma eluaegse partneri valikusse, peaks seda tegema küpselt ehk seisundis, kus on õpitud ennast armastama.

14aastasena koos ekskaasa Tomi Rahulaga kokku kolinud Ithaka Maria, kellel on mehega 12aastane tütar Agathe Vega ning kelle peres kasvab ka aastane tütar Mira Theresa, ütleb, et laste kasvatamisel lähtub ta eelkõige põhimõttest pakkuda neile kõike head, mis oli ka tema enda lapsepõlves ning seejärel seda, millest ise puudust võis tunda.

"Ma olen lastele maksimaalselt pühendunud," lisab Ithaka Maria, et tema näol pole tegu lapsevanemaga, kes peaks tagantjärele õhkama, et eelistas karjääri ning ei teagi, kuidas laps kirjutama-lugema õppis või mis lapsele tegelikult rõõmu valmistab ja muret teeb.