ÕRRITAJA: Selenat on viimasel ajal seostatud mitme mehega, nüüd lõbutseb ta end ka avalikult lesbiks tunnistanud sõbrannaga, kuid väidab, et üheöösuhteid ta ei otsi. Foto: AFP
Inimesed
31. juuli 2014, 07:00

Selena Gomez veetis sünnipäeva ärimehe ja lesbist sõbrannaga (3)

Selena Gomezi sünnipäev möödus luksusjahil Prantsuse Rivieras, seltsiks Itaalia ärimees ja lesbist sõbranna Cara Delevingne.

Modell Cara ja lauljatar Selena elavad juba mõnda aega Saint Tropez’ lähedal luksusjahil ning just seal möödus ka Selena 22. sünnipäev, vahendab Daily Mail.

Lumivalget trikood kandnud ja suurepärast figuuri esitlenud Selena, Itaalia ärimees Tommy Chiabra ja bikiinides Cara tegid jahilt vettehüppeid, kilkasid ja karjusid nagu väikesed lapsed.

Kellega täpselt Tommy romantiliselt seotud on, jäi segaseks – esialgu seostati teda Caraga, kes küll alles hiljuti väitis, et tuli kapist välja ja tal on armulugu mustanahalise räpitüdruku Angel Haze’iga. Ka jahilolnute sõnul polnud võimalik täie kindlusega väita, et Tommy just Carast huvitatud on.

Jahipeole eelnenud öö veetsid Cara ja Selena Saint Tropez’s hullates, mõne allika sõnul saatis Tommy neid truult ka tol õhtul. Selle üle, kas Selena süda on vaba, on hiljuti palju spekuleeritud – viimasel ajal on teda palju kordi seostatud ekskallima Justin Bieberiga, kuid väidetavalt olevat noored nüüd lõplikult lahku läinud. Viimaseks piisaks karikasse sai see, et Justin ei kutsunud Selenat oma mänedžeri pulma Kanadas.

Väga head sõbrad?

Kuigi Cara ja Selena olid eelmise öö veetnud pidutsedes, näis, et neil pole mingit probleemi järgmisel päeval täiel rinnal veemõnude nautimisega. Vahetult pärast vettehüppeid läksid sõbrannad koos jahil väliduši alla ja mõnulesid seal kaua. Keha soolasest mereveest puhtaks loputatud, siirdus Selena otseteed Tommy juurde, kes ta suurde saunalinasse mässis ja teda ettevaatlikult kuivatama hakkas. Jahitekil aega veetes käisid naised mitu korda Tommy käte vahelt läbi, seega oli pealtnägijatel võimatu öelda, kumma naise südant mees võita üritab.

Eelmisel aastal kinnitas Selena igal juhul Teen Vogue’ile, et ta pole kerge saak. "Ma jään alati tüdrukuks, keda sa tutvustad oma vanematele. Ma ei sõlmi üheöösuhteid," rääkis toona 21aastane lauljatar ja kinnitas, et on vanuse lisandudes muutunud aina mõistlikumaks, kuid samas ka avatumaks uutele kogemustele ega karda enam haiget saada.

Tänavune sünnipäev Selenale igal juhul pettumust ei valmistanud, rõõmu jagas ta Twitteriski. "Suur aitäh õnnesoovide eest – mul on olnud mu senise elu parim sünnipäev. AITÄH!" kirjutas staar.