Inimesed

Wurst avas geifestivali (4)

LISA KOMMENTAAR

Ülim nikastus 31. juuli 2014, 23:25
temal end heaks inimeseks arvata. Temasuguste "heade inimeste" sita sees tühikargamine on täiesti viljatu tegevus. Ise sorib sita sees ja tema jutt ajab ka kõrvad sitavett jooksma. Euroliit ühes säärastega on nagu härra Mauruse sõnnikukast. Üks äärmus kutsub alati esile teise äärmuse.
Arvaja31. juuli 2014, 09:30
Ma ei tea kas peab Wursti nii palju promoma? Mind ausalt 6eldes h2irib,et ta igal pool figureerib. Ei ole just k6ige ilusam vaatepilt. Paar korda oleksin ma 2ra kannatanud aga nyyd kui temast mingisugust ikooni luuakse,vot see nagu enam ei sobi. Mul ei ole midagi geide,lesbide vastu,elagu kuidas oskavad ja tahavad aga 2rgu eksponeerigu ennast yleliia. Tavapered ei tiku ju nii esile ega r6hu oma seksuaalsele orientatsioonile. Kui geid,lebid oma seksuaalsust peavad sama normaalseks kui heterodki,siis elagu ka nii nagu heterod. Tavaliselt ja ilma sellele pidevalt t2helepanu t6mbamata. Ma v6in olla nii tolerante kui tahes aga see mis ma siin oma kommentaari all,paremas nurgas n2en ei ole normaalne. Ei pea ka lastele p2he taguma,et erinevus rikastab ja k6igil on olla 6igus tema ise.
Olukord on juba ysna hulluks tegelikult l2inud sest paljudes riikides ei ole enam mehi kellega abielluda. Mehed on nagu poisikesed,skinny leg jeansid jalas ja h66rutavad oma tagumikku nagu poolearulised. H22l on peenike ja k2ituvad kui naised. Ootavad,et nende ees uks avatakse jne. No see ei ole ju normaalne????
31. juuli 2014, 08:12
Võiks näiteks Kohtla-Järvel õhtul baari minna....
Ja 31. juuli 2014, 07:33
... ülehomme juba siis Amsterdamis....