Foto: MATI HIIS
Inimesed
30. juuli 2014, 13:16

TV3 video!

Marilyn Jurman hüppas Priit Piusiga Solarises voodisse (8)

Tavaline suvine teisipäev Solarise keskuse aatriumis. Turistid loivavad toidupoodi, teismelised kogunevad kampadesse, suvepuhkuse nautijad teevad oma igapäevaseid sisseoste. Ühtäkki libistab Marilyn Jurman topi õlapaelad alla, astub sandaalidest välja ning ronib itsitades aatriumis asuva voodi teki alla, kus teda ootab meelalt naeratav Priit Pius. Mis toimub?

“Stopp!” hüüatab režissöör, Marilyn sätib oma riideid ning Priit upitab end üle voodi ääre teksti lugema. Käivad “Kumm on seks” kampaania võtted. Kampaania jaoks koguti noortelt kondoomikasutamisest kõnelevaid lugusid, mis nüüd terve eesti rahva ees ka üles filmitakse. Kokku tuleb filmiklippe sada, mille filmimiseks on režissööridel Andres Kõpperil ja Arun Tammel aega vaid kolm päeva. Näitlejatele tähendab see aga seda, et arglikke puudutusi, kondoomiotsimist ja üksteisele selga ronimist tuleb teha otse rahva keskel- aatriumisse ehitatud ministuudios.

Juhuslikud kaubanduskeskusekülastajad aga ei aima halba. Uudishimulikud kõõritavad end eskalaatoritelt alla vaatama- jälle on midagi toimumas. Aga mis? Lähemale jõudes reageerib iga külastaja omamoodi. Halli habemega vanamees, ujumisrätik üle õla visatud teeb kuumadest kaadritest hoolega pilti. “Et oleks mida õhtul vaadata!” naljatab kõrvalseisja.

Vanemad prouad heidavad toimuvale kummalisi kõõrdpilke. Kuus-seitse ühesuguse jäätisetuutuga noormeest jälgivad toimuvat veidi eemalt, väga teraselt.  Ühtäkki vallutab aatriumi sissejooksnud lastekari, kelle naer heliseb heledalt. Lapsed uudistavad pisut- jooksevad siis itsitades minema. Vaid väike ümara näoga tüdruk jääb filmimist suurte silmadega päris kauaks vaatama, unustades oma kaaslased. Lisaks voodistseenidele filmitakse Solarises ka baari ning autostseenid.