RINNAKAS: väidetav Bill Clintoni salaarmuke Julie McMahon briti tabloidi Daily Mail veergudel.Foto: Internet
Inimesed
30. juuli 2014, 07:00

Kas Bill Clintoni blond silmarõõm on lahutatud miljonäritütar? (2)

Sahistatakse, et Ergastaja hüüdnime kandev seltskonnadaam, kes Bill Clintonile armurõõme jagamas käib, on kolme lapse ema Julie McMahon. Küpse seksika blondiini ja USA ekspresidendi sõprust on aastaid kahtlaselt lähedaseks peetud.

Briti kõmulehe Daily Mail korrespondent Tom Leonard peab tõenäoliseks, et Ergastaja nime kandev armuke on rikas lahutatud seltskonnadaam Julie McMahon (54), kes elab Clintonite häärberist vaid kaheksa kilomeetri kaugusel.

Kolme lapse ema suhted Billiga on USA ajakirjandusele aeg-ajalt teravat huvi pakkunud. Julie isa, multimiljonär Joel Tauber oli innukas demokraatide toetaja ja Clintonite sõber.

Tema tütar tutvus Billiga kuulu järgi 1998. aastal, kui Tauber oli andnud presidendile loa kasutada oma perekonna Colorado häärberit.

Naistemaia riigipea ning kauni Julie vahel olevat kohemaid sädemeid löönud, kuid väidetavalt jõudsid nad voodisse alles 2001. aastal, kui Clintonid Valgest majast lahkusid ning Julie kodukanti kolisid.

Selleks ajaks oli miljonäritütar lahutanud oma mehest, Goldman Sachsi investeerimispanga direktorist John McMahonist. Salasuhe Billiga on kulgenud nii kodu- kui ka välismaal. USAs oli armukestel kombeks kohtuda salamisi teineteise majas, kuid randevuud toimusid ka välismaal, näiteks Londonis või Pariisis.

2008. aastal eitas Julie avalikult väiteid, nagu oleks neil armusuhe, kuid kaks aastat hiljem ilmunud raamatus "Game Change" oli tema nimi nende naiste pikas nimekirjas, kelle väidetavad lähisuhted Clintoniga demokraatide juhte ärevile ajasid.

Raamatu autor, ajakirjanik Daniel Halper väitis, et Clinton olevat tahtnud võtta ühe Julie-nimelise armukese 2008. aasta presidendikampaania reisile kaasa, kuid assistentidel õnnestus ta ümber veenda.

Selleks ajaks oli Billi ja Julie suhe kestnud aastaid, ent kuulu järgi kestab see üha edasi.