NÄILINE ÕNN? Sõprade sõnul pole Spellingu ja McDermotti pereelu kaugeltki korras ning pole endiselt kindel, kas Tori suudab andestada. Foto: Reuters
Inimesed
29. juuli 2014, 07:00

Spellingu abielus on vaikus enne tormi? (5)

Tori Spellingu ja tema reeturliku abikaasa Dean McDermotti pealtnäha idülliline perepuhkus ookeani ääres võib asjassepühendatute sõnul olla vaid vaikus enne tormi.

41aastane näitlejatar Tori ja tema 47aastane abikaasa Dean sattusid suhtekriisi, kui viimane vahetult enne jõule armukesega linade vahele maandus, vahendab Daily Mail. Kuigi palju on spekuleeritud teemal, et petmis-skandaal on kõigest reklaamitrikk, mis mõeldud paari tõsielusarjade reklaamimiseks, väidavad paari sõbrad, et asi on siiski väga tõsine.

Petmise ilmsikstuleku järel on viie lapse vanemad oma suhte kallal põrgulikult palju vaeva näinud ning siirdusid nüüd koos Deani esimesest abielust sündinud 16aastase poja Jackiga perepuhkusele, kus näisid õnnelikud, nagu nad ammu pole olnud. Kuid asjassepühendatute sõnul võib see olla vaid vaikus enne tormi.

Kuigi Tori on paaril viimasel kuul oma välimusega tõsiselt vaeva näinud, on ta endiselt kui surmavari, ta pole kunagi varem nii vähe kaalunud. Nägu peitis Tori kogu päeva päikeseprillide varju.

Eelmisel nädalal kinnitas Dean E! Newsile, et nende suhe on tugevam kui kunagi varem ning nad mõlemad on petmis-skandaalist palju õppinud. Dean rääkis, et külastavad endiselt paariterapeuti, kelle osalusel vändati abielukriisist pajatav tõsielusari "True Tori". Dean kinnitas, et naine on talle tõeliseks õnnistuseks ja paremat ei leidvat ta kusagilt.

Kuid sõprade sõnul on paari harmooniline pereelu vaid fassaad ning õnn näiline, vahendab FemaleFirst. Dean võivat küll eluga rahul olla, kuid Tori pole suutnud tehtut täielikult andestada, mistõttu on alust arvata, et kaunis perepuhkus on vaid vaikus enne tormi.