JÄRJEKORDNE PETUFASSAAD: Clintonite abielu on varjutanud nii mitmed armukesed, et raske on uskuda nende omavahelisi häid suhteid. Foto: REX
Inimesed
29. juuli 2014, 07:00

Ergastaja – Bill Clintoni pirakate rindadega salaarmuke (2)

Värske kõmuteose väitel on Bill Clintonil seksikas armuke, keda tema turvateenistus varjata aitab ning keda hüütakse Ergastajaks.

Raamatu "The First Family Detail: Secret Service Agents Reveal the Hidden Lives of Presidents" autor Roland Kessler väidab 5. augustil ilmuvas teoses, et naisseikluste poolest kurikuulsal USA ekspresidendil Bill Clintonil on ka praegu armuke, keda tema turvameeskond kutsub hüüdnimega Energizer ehk Ergastaja.

Raamatus sõna saanud turvaeksperdid ütlevad, et patareifirma järgi selle nime saanud silmarõõmul on vaba ligipääs presidendi kodule New Yorgis, vahendab New York Post. "Me ei tohi teda peatada ega talle läheneda, ta võib lihtsalt ilma ühegi küsimuseta majja siseneda," tunnistab turvatöötaja.

Ergastaja olevat oma nime vääriline: tal on väga pringid suured rinnad. "Ühel palaval päeval kandis ta maikat ja kummardus ettepoole, nii et ta rinnad olid kõigile näha. Võin kinnitada, et presidendi armukese tissid on pirakad ja pringid. Pole kahtlustki, et need on suurendatud," räägib turvaekspert. Kuigi infot presidendi armukese kohta napib, on peale rinnasuuruse temast teada veel seegi, et ta on blond ja jagab turvateenistuse meestele mõnikord küpsiseid.

Peaaegu meisterlik varjamistöö

Kuigi Clintonite turvameeskond töötab nii Billi kui ka Hillary heaks, on tiimil kokkulepe, et nad aitavad koos Billi Ergastajat Hillary eest varjata. Kas viimane ka loost teadlik on, jääb segaseks, sest armuafääri avalikustamise järel pole Clintonite pressiteenistus just kuigi jutukas olnud.

Kessler väidab oma teoses igal juhul, et kuna Hillary on turvatöötajatega ebaviisakas ja jõhker ning et üldse kõik politsei- ja sõjaväetöötajad käivad talle närvidele, tunnevad Clintoni turvateenistuse mehed suisa moraalset kohustust Billi afääri tema naise eest varjata, väidab ajaleht.

Kui Hillary on koju saabumas ja on teada, et Bill lõbutseb Ergastaja seltsis, annavad eriteenistuse mehed sellest bossile aegsasti teada, et ekspresident jõuaks armukese oma valdustest välja saata ja kõik asitõendid tema olemasolust kõrvaldada.

Korra oleks kogu afäär aga juba ilmsiks tulnud. "Agendid jäid hoiatusega hiljaks ja neil tuli Ergastaja jõuga majast välja rebida ja kibekiirelt ära viia, et Hillary asjast haisu ninna ei saaks," meenutab üks turvatöötaja.

Lewinsky pole üksi

Tegu pole kaugeltki Clintoni esimese afääriga: 1995. aastal oli toonasel presidendil suhe Valge Maja praktikandi Monica Lewinskyga. See tiivaripsutus lõppes 1998. aastal presidendi avaliku vabandusega rahva ees.

1999. aastal ütles Lewinsky Time’ile antud intervjuus, et tegu oli kahtlemata sobimatu suhtega. "Muidugi oli see sobimatu. Viis, kuidas ta minuga flirtis, oli samuti sobimatu. Ta loob naisega silmsideme ja vaatab talle siis täiesti jultunult otsa. Ta riietab su aeglaselt silmadega lahti ja silmitseb sind siis pealaest jalatallani. Ta pilk on intensiivne ja naeratus kustub järk-järgult ja pilk muutub seksuaalenergiast loomalikuks. Muidugi vastab naine sellisele häbitule flirdile, kui teine pool on atraktiivne."

Peale Lewinsky on Clinton tunnistanud abieluvälist suhet modelli ja näitleja Gennifer Flowersiga. 1998. aastal väitis Dallase jurist Dolly Kyle Browning, et ka tema on presidendiga korduvalt voodis käinud, seda küll aastatel 1970–1992.

"Me kohtusime harva, aga kui see juhtus, siis peaaegu alati ka seksisime," sõnas Browning 90ndate lõpul antud intervjuus. Naise väitel ähvardas Clinton teda afääri lõppedes korduvalt. "Ta lubas, et kui ma meediale asjast midagi räägin, siis ta hävitab mu," meenutas Browning.

Ka endine Miss Ameerika Elizbeth Ward Gracen väidab, et on olnud ekspresidendiga üheöösuhtes.