Inimesed

Zayn Maliki säuts Iisraeli-Gaza konflikti kohta tõi kaela tapmisähvardused (5)

LISA KOMMENTAAR

to to roy29. juuli 2014, 22:07
Ma olen ikka kõvasti vaeva näinud aga peale piibliloo ei ole leidnud taavetist midagi. Küll aga on juudid ehitamas taaveti linna üles, küüditades selleks 50 000 palestiinlast. Mis nüüd puutub rahvuse ilusse ja 2000 aastat puhtatõulisusse, siis mai tea kas see on nali vä, enamik meenutab konksninadega kaukaaslasi, ma küll ei tea kust su andmed pärit on, anna mõni vihje, tahaks väga taavetist kuulda peale piiblilugude.
to roy.29. juuli 2014, 19:25
Ei tea, mis andmed küll sinul on. Tõenäoliselt pärit juudivastastelt. Juudi võib juba välimuse järgi ära tunda, ja juudid on puhtaim rahvustõug üldse. See, et nad ei ole segunenud teiste rahvustega (erandid välja arvatud), ongi põhjus, miks nad ligi 2000 aastat pärast Iisraelist pagemist ja võõrsil elamist on säilinud. Juudid sunniti Iisraelist lahkuma 170 a. paiku ja riigi taastasid alles vist 1948.a. Taavetist on ajaloos jäljed täiesti leitavad, kui pisut vaeva viitsid näha.
roy29. juuli 2014, 17:50
Olen puutunud kokku juutide agressiivsusega, uskuge, need valedele ja müütidele toetuvad juudid põlastavad teisi rahvusi ja on äärmiselt agressiivsed. Siinkohal pole juttu tavajuutidest vaid padusionistidest, kes peavad ennast 3000 aastat tagasi elanud taaveti järglasteks. Esiteks on eriraske aru saada, kuidas saab tuhandete inimpõlvede kestel erinevate rahvustega pidevalt segunedes nii väga see taaveti järglane olla, teiseks pole ametlikus ajaloos taavetist jälgegi leitud.
...28. juuli 2014, 21:32
Ma saan isegi nendest Isreali fännidest aru, aga et saata talle tapmisähvardusi? Pigem lahkuge ennem fandomist.