Kim Stolz (vasakul). Foto: Michael Loccisano
Inimesed
28. juuli 2014, 18:18

Mis on saanud sarja "Ameerika supermodell" finalistidest pärast saadet? (2)

Kes siis ei teaks sõltuvusttekitavat tõsielusarja "Ameerika supermodell"? Nüüdseks juba üle kümne aasta eetris olnud sari on üles kasvatanud vaat', et terve põlvkonna tüdrukuid. Siiski on kõikide huulil veel küsimus: "Mis saab pärast saadet?".

Uudishimu rahuldamiseks uuris HerCampus.com välja, mis on Tyra Banksi kasvandikest nüüdseks saanud.

1. Viiendast hooajast tuttav Nicole Linkletter on saanud tänu oma armsale välimusele tööd netipoe Forever21.com modellina, kus tema seljas võib näha kleidikesi ja suviseid nabapluuse.

2. Analeigh Tipton, kes lõi kaasa tõsielusarja 11. hooajas, on modellinduse kõrvale jätnud ja jätkanud oma eluteed hoopis eduka näitlejakarjääriga. Tal on mänginud koos Ryan Goslinguga filmis "Crazy Stupid Love", lisaks on ta teinud rolle filmides "The Green Hornet" ja "Warm Bodies"

3. Jade Cole, kes kogus oma veidra iseloomuga kuulsust sarja kuuendas hooajas, on modellindusega tegelenud rahvusvaheliselt. Ta on teinud koostööd Jay-Z brändiga Rocawear, samuti on ta püsti pannud enda meediaproduktsiooni firma Biracial Butterfly Productions.

4. Esimese hooaja võitja Adrianne Curry oli 2008. aastal ajakirja Playboy kaanemodell. Pärast seda abiellus ta Christopher Knightiga ning osales koos temaga tõsielusarjas "My fair Brady". 2012. aastal paar lahutas.

5. "Ameerika supermodelli" kõige lühem võitja, kolmandas hooajas osalenud Eva Marcille otsustas modellikarjääri lõpetada ning näitlejaks hakata. Siiani on tema nimekaim roll olnud Tyra Hamiltoni kehastamine sarjas "The young and the restless".

6. Cassandra Whitehead, kes lahkus viiendast hooajast vabatahtlikult, kuna tema juuksed lõigati lühikeseks, lõi hiljuti kaasa sarja "Mad Men" hooaja viimases osas.

7. Telesarja esimene avalikult homoseksuaalne osaleja Kim Stolz on oma modellikarjääri jätkanud. Ta on agentuuri Ford Models nimekirjas, samuti teeb ta aeg-ajalt ajakirjanikutööd väljaandele The Huffington Post ning on telekanali MTV korrespondent. Hiljuti abiellus Stolz oma kauaaegse tüdruksõbra Lexi Ritschiga.

8. Caridee English, kes oli paljude lemmik seitsmendas hooajas, ei pole pärast sarja väga palju modellitööga tegelenud. Kuid ta oli saate "Pretty wicked" saatejuht!

9. Viiendas hooajas osalenud Bre Scullack töötab siiani modellina. Samuti on ta heategevusorganisatsiooni Drop Dead Gorgeous esindaja.

10. Elyse Sewell pääses esimeses hooajas lausa esikolmikusse ning hoolimata sellest, et kogu sarja vältel tahtis ta pigem õppida meditsiinikoolis, kui tegeleda modellitööga, on temast saanud edukas rahvusvaheline modell. Ta on isegi avaldanud raamatu sellest, milline tema elu pärast modellisaadet on ("Beauty and the biz: the international adventures of America's third-to-next top model").

11. Lisa D'Amato, või viienda hooaja Hull-Liisa, ei ole pärast modellisaadet tuure maha tõmmanud. Tal on olnud kaheldava väärtusega muusikukarjäär ning ta osales sarjas, mis käsitles kuulsuste narkootikumisõltuvust ("Celebrity rehab with Dr. Drew").

12. Saatesarja esimene transvestiidist osaleja, Isis King oli pärast saadet ka Tyra Banksi talk-show's, kus talle kingiti soomuutusoperatsioon. Ta on teinud modellitööd ajakirja Seventeen jaoks ning praegu kuulub ta agentuuri JB Models ridadesse.

13. AzMarie Livingston ei jõudnud 18. hooajas küll eriti kaugele, kuid sattus pressi tähelepanu alla tänu kuulujuttudele, et ta käib kohtamas Disney staari Raven Symone'iga.

14. Kuuendas hooajas osalenud Sara Albert-Hallmarki üle tehti pidevalt nalja, kuna ta "avastati" kaubamajast, kuid tema modellikarjäär ja teaduskraad juuras tõestavad, et ta ei ole tavaline pikk blond neiu. Praegu elab ta oma abikaasaga Washington D.C-s.

15. Whitney Thompson, modellisaate esimene pluss-suuruses võitja töötab siiani modellina ning võitleb heategevusorganistatsiooni kaudu söömishäirete vastu.