Blake Lively koos abikaasa Ryan Reynoldsiga Cannes'i festivalil.Foto: NIVIERE/VILLARD/SIPA
Inimesed
23. juuli 2014, 10:49

Uus blogi, mida lihtsalt PEAB jälgima! Blake Lively avas oma veebiajakirja!

Ongi käes päev, mida kõik "Kõmutüdruku" fännid kaua oodanud on - Blake Lively avas oma blogi!

Blake'i uus veebiajakiri kannab nime Preserve (säilitama, alal hoidma).

Blogi on kujundatud kaunites ja stiilsetes tumedates toonides. Tegemist pole siiski tavalise pilte täis pikitud moeblogiga - Blake on saidiga silmnähtavalt palju vaeva näinud. Tema esimene postitus, mis kannab nime "Kiri toimetajalt", algab tagasihoidlikult:

"Istuda maha ja seda kirja kirjutada on keerulisim asi, mida olen siiamaani oma blogiga seoses pidanud tegema. See on minu jaoks isegi raskem, kui julgen tunnistada. Ma pole toimetaja, kunstnik ega ekspert. Ja kindlasti pole ma keegi, kes peaks teistele soovitama, mida osta, kanda või süüa..."

Oma esmapostituses annab ta ka teada, et pole oma blogi loomise teekonnal üksi ja tänab ebastaarilikul kombel kõiki, kes teda aidanud on.

Saidilt leiab ka - nagu lubatud - ostusoovitusi. Hetkel näeb seal palju erinevaid šoppamissoovitusi taimetoitlastele, kuid tulemas on ka ostunippe moesõpradele. Veel leiab lehelt artikleid suvel grillimise kohta, samuti tutvustab Blake sümpaatseid loominguinimesi.

Veebileht on juba saanud positiivset tagasisidet, kuigi lugejaid ehmatasid alguses Blake'ile mitteomased tumedad toonid, mis blogi kujunduses domineerivad.