Lady GagaFoto: XPOSUREPHOTOS.COM / Scanpix
Inimesed
23. juuli 2014, 07:00

Assistent paljastab Gaga koletisliku palge (34)

Lady Gaga endine assistent kirjutab mälestusteraamatut, mis ähvardab paljastada superstaari varjupoole. Miljonite lemmik, keda tema endine usaldusisik Jennifer O’Neill nimetab kuulsusekoletiseks, kohtles assistenti orjana, kes pidi iga tema kapriisi täitma ja temaga ühes voodis magama. 

Kirjastus Atria Books kinnitas ajalehele New York Post, et Lady Gaga endine assistent Jennifer O’Neill on memuaaride kirjutamise asjus lepingu sõlminud. Lehe andmeil teenib Jennifer paljastusraamatuga kuni miljon dollarit.

Kuigi teose üksikasjade kohta pole veel infot, ei maali endine assistent maailmakuulsast lauljast kindlasti ilusat portreed.

Kolm aastat tagasi kaebas O’Neill oma endise sõbranna ja korterikaaslase Gaga kohtusse, väites, et megatäht võlgneb talle 393 000 dollarit 7168tunnise ületöö, aga ka hingeliste kahjustuste eest.

“Mul polnud vähimatki võimalust rääkida ühegi pereliikmega, vähimatki võimalust rääkida ühegi sõbraga, seksida siis, kui ma seksida tahtsin,” kirjutas aastatel 2008-2011 Gaga alluvuses töötanud Jennifer kohtudokumentides. “Mul polnud võimalust mitte midagi teha.”

Assistent pidi igal hetkel Gagale saadaval olema ega saanud söögipausigi pidada, vahel isegi mitte magada. O’Neill kurtis, et pidi alatasa Gagaga sängi jagama, sest too keeldus üksinda magamast. Samuti pidi ta reisidel tassima poptähe 20 kotist koosnevat pagasit ning kandma hoolt, et Gaga saaks igas maailma punktis meelepärast toitu.

Gaga reaktsioon endise usaldusisiku hagile oli karm: ta nimetas Jenniferi ussiraisaks, kes nõuab temalt väljateenimata raha. Konflikt lahendati mullu kohtuväliselt. Kui palju raha Gaga endisele sõbratarile pihku ladus, pole teada.