LIIGA SARNASED? Just nagu Kerli oma laulu «Army of Love» muusikavideos, kiigub ka Paris Hiltoni uue loo «Come Alive» videos vanikutega ehitud kiigel ja paitab ükssarvikut.Foto: Kuvatõmmis / Kaader videost
Inimesed
21. juuli 2014, 07:00

Paris Hilton viksis oma uue muusikavideo Kerli pealt maha? (4)

Seltskonnakaunitar ja DJ Paris Hilton kiigub singli "Come Alive" muusikavideos puu all vanikutega kaunistatud kiigel ja paitab valget ükssarvikut – täpselt nagu Kerli oma hiti "Army of Love" videos.

Paris Hiltoni vastvalminud muuvi sarnaneb hämmastavalt Kerli Kõivu 2011. aastal valminud videoga, mille lavastas Kaimar Kukk. "Paris Hiltoni uues muusikavideos on teatud stseenid justkui täpselt pärit Kerli kunagisest "Army of Love’i" muusikavideost!" pahandab üks Õhtulehega ühendust võtnud Kerli fänn.

Ta kinnitab, et Kerli Facebooki fännilehelgi käis äge arutelu selle üle, kas Hiltoni video pole mitte plagiaat. Google’i otsing reedab, et teema oli tõepoolest üleval, ent miskipärast on vastava sisuga kommentaarid kustutatud.

Muusikavideotes korduvad vägagi sarnased kiikumisstseenid: nagu Kerli, kiigub ka Paris lühikeses kleidikeses keset loodust puu külge riputatud kiigel, millel on vanikutest kiigenöörid. Samuti vaatavad lauljatarid täpselt samamoodi valge ükssarvikuga tõtt ja paitavad hellalt looma koonu.

"Pealegi näeb veel ka stseene, kus Paris Hilton on kuul. See vihjab vägagi Kerlile, sest Kerli nimetab ju oma fänne Kuu lasteks!" lisab ärritunud fänn.

Paralleele võib tuua ka Kerli hiti "Zero Gravity" videoga: Paris hõljub samuti valge lendleva kleidiga pilvedes ning vahepeal meenutab tema üles seatud blondide juuste ja sinise silmameigiga look vägagi Kerli oma.

Hiltoni värske tantsusingli videot on YouTube’i kommentaarides kõrvutatud ka Rihanna laulu "Only Girl (in the World)", Rihanna ja Calvin Harrise ühisloo "We Found Love" ning Katy Perry ja Snoop Doggi loo "California Gurls" muuviga.

Elektroonilise tantsumuusika mõjutustega loo "Come Alive" muusikavideo on Paris Hiltoni jaoks kuues. Selle režissöör on Hannah Lux Davis, kes on vändanud muuvisid ka näiteks Lil Wayne’ile, Sean Kingstonile, Ciarale ja Lea Michele’ile.

"Kirjutasin loo ise mõni kuu tagasi, kui olin Miamis. Loo sõnad tulevad mu südamest. Armastan laulude kirjutamist, see teeb mind õnnelikuks, see paneb mind ennast hästi tundma, nii et keskendun sellele," ütles Hilton uue laulu kohta Daily Mailile.