Tallinna lauluväljakul toimus pühapäeva õhtul Ivo Linna 65. sünnipäevale pühendatud galakontsert. Iffi oli tervitama ja temaga koos aegumatuid lugusid laulma noorema põlvkonna tippartistid ja -näitlejad: Ott Lepland, Maarja-Liis Ilus, Evelin Võigemast ja Hele Kõrve. Lavale astus ja koos isaga musitseeris ka Ivo poeg Robert Linna. Esinejaid saatis 12liikmeline ansambel Grand Hotel.Foto: Arno Saar
Saund
20. juuli 2014, 23:55

GALERII: Ivo Linna juubeligala Tallinna lauluväljakul (14)

Tallinna lauluväljakul toimus pühapäeva õhtul Ivo Linna 65. sünnipäevale pühendatud galakontsert, kus tuli esitusele tema loomingu paremik.

Iffi oli tervitama ja temaga koos aegumatuid lugusid laulma noorema põlvkonna tippartistid ja -näitlejad: Ott Lepland, Maarja-Liis Ilus, Evelin Võigemast ja Hele Kõrve. Lavale astus ja koos isaga musitseeris ka Ivo poeg Robert Linna. Esinejaid saatis 12liikmeline ansambel Grand Hotel.

Spetsiaalselt galakontsertideks valmisid laiendatud koosseisuga bigbändi seaded sellistele hittlugudele nagu "Julge laul", "Sülita vaid alla tuult", "Aita mööda saata öö", "Laula mu laulu helisev hääl", "Aeg ei peatu" ja paljud teised. Loomulikult ei jäänud kontserdil esitamata ka koos Maarja-Liis Ilusaga 1996. aastal lauldud Eesti eurolaul "Kaelakee hääl" ning Alo Mattiiseni tuntuimad isamaalised laulud "Eestlane olen ja eestlaseks jään", "Isamaa ilu hoieldes" ja "Sind surmani".