PEOLE! Club Angeli kunagine töötaja Madis Räästas ehk Baari-Madis, kes elab ja töötab juba pikemat aega Norras, küsis end paariks päevaks vabaks ja lendas tänaseks Eestisse legendaarse klubi sünnipäevapeole.Foto: Kalev Lilleorg
Inimesed
19. juuli 2014, 12:00

Baari-Madis: vist ei olnud päeva, kui ma poleks Club Angelis käinud (11)

"Ma töötasin Club Angelis. Ja vabadel päevadel sai seal ikka koos sõpradega käidud. Vist ei olnud päeva, kui ma poleks sinna läinud. Heade ning meeldivate kolleegide ja toredate tuttavatega oli seal alati mõnus aega veeta," meenutab Baari-Madis legendaarset peopaika. Juba täna on tal põhjust jälle peole minna – nimelt pühitsetakse Angeli 10. sünnipäeva. 

Tallinna legendaarne peopaik geiklubi Angel avas uksed 1. detsembril 2004 ja lõpetas tegevuse 3. septembril 2010.

"Angeli peod olid alati fenomenaalsed, seal toimus alati miskit, mida teistes klubides polnud. Ükskõik, mis see siis ka ei olnud – mingi eriline kiiks oli asjadel juures ja inimesed olid alati rõõmsad ning lõbusad," meenutab omaaegsest tõsielusarjast "Baar" tuntuks saanud Madis Räästas ehk Baari-Madis. Tema meelest säras Angel kirkalt oma aja lõpuni: "Peod olid meeleolukad ja külalisi jätkus. Ja see, mis Angelis toimus, jäi igavesti Angeli seinte vahele. Ei viinud töötajad ega ka külastajad pidu majast välja."

Seekordsel Angeli ümmargusel sünnipäevapeol – mida peetakse mõni hea kuu enne õiget päeva, külma detsembri asemel kuumas juulis – on Madis doormanager, mis tähendab seda, et ta võtab külalisi vastu ja suunab nad edasi.

"Olen alati Angeliga seotud olnud ja tahan seekord olla peol kui külaline ning nautida ilusat õhtut koos sõpradega, aga kui nõu ja abi küsiti, siis väikeste ideega ikka aitasin," selgitab Madis, et ei pea külaliste vastuvõtmist kalemurdvaks tööks, mis edasist pidu nautida ei lubaks.

Peo teema on valge. Kuidas kavatseb Madis riietuda? "Ideed, mida ma peol kanda tahan, on paigas. Eks ilm määrab, mis õhtul selga saab pandud. Peaasi, et peol oleks mugav olla," räägib Madis. "White Party temaatikale vastavalt sai valitud valged riided. Ei käristanud ma voodilinu katki ega traageldanud pükstele taskuid juurde. Kõik riided on ostetud."

Madise sõnul võib internetist leida väga huvitavaid rõivaid, aga Eesti suvi kahjuks ei luba iga kostüümi kanda.