Aastaga 34 miljonit eurot teeninud naabritüdrukuliku sarmiga supermodellil on raudne ärivaist. Gisele Bündchen teeb koostööd nii kiirmoekettidega kui ka maailmakuulsate moemajadega.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
18. juuli 2014, 07:00

Maailma edukaim modell: Gisele Bündchen teenib 100 000 eurot päevas (2)

Seitsmendat aastat järjest maailma edukaimaks modelliks kuulutatud Brasiilia supermodell Gisele Bündchen teenib päevas ligi 100 000 eurot, ehkki sammub püünele vaid valitud moešõudel. Vaat, mida teeb osav ärivaist ja terav disainisilm!

Ehkki Gisele (33) kasvatab kaht väikest last – temal ja ta abikaasal Tom Bradyl on poeg Benjamin ja tütar Vivian –, saab 12 viimast kuud pidada tema modellikarjääri edukaimaks. Forbesi hinnangul pistis brasiillanna sel ajal taskusse 34 miljonit eurot. Päevaseks sissetulekuks teeb see 93 000 eurot.

Naabritüdrukuliku sarmiga supermodellil on raudne ärivaist. Ta teeb koostööd nii kiirmoekettidega kui ka maailmakuulsate moemajadega: reklaamilepingupartnerite seas on

H & M, Tšiili kaubamaja Falabella, Korea pesufirma Fidelia, Chanel, Carolina Herrera ja Louis Vuitton, hiljuti lisandusid Pucci ja Balenciaga. Veel on Gisele valitud maailma kuulsaima parfüümi Chanel nr. 5 reklaaminäoks, ta osaleb klipis, mille väntab "Moulin Rouge’i" režissöör Baz Luhrmann.

Kuid maailma edukaim modell disainib ka ise. Nii Brasiilias kui ka mujal maailmas on ülimalt popp Gisele kujundatud sandaalikollektsioon firmale Grendene. Hiljaaegu lõi ta kampa Brasiilia pesufirmaga Hope, kes sealmail on sama glamuurse auraga kui Victoria’s Secret, ning disainis neile seksika kollektsiooni.

Gisele varandust hinnatakse umbes 285 miljonile eurole, kuid ta ei taha oma rikkusest rääkida. "Kurb, aga inimestel, kes neid asju kirjutavad, pole mu pangakonto üksikasju," ütles ta mullu väljaandele MdeMulher.

"Mul läheb hästi, teenin küllaldaselt, aga mitte nii palju, nagu räägitakse."