Steven Spielberg on tagaotsitav ükssarve mõrva eest.Foto: Kuvatõmmis/Facebook/9gag
Müstika
17. juuli 2014, 15:06

PILTUUDIS: "Saurusemõrtsukas" Steven Spielberg tappis huumoriportaali andmeil ükssarve (8)

Kui möödunud nädalal levis internetis satiiriline postitus, kus režissöör Steven Spielberg poseeris koos surnud dinosaurusega, siis nüüd olla mees mõrvanud ühe viiest allesolevast ükssarvest. 

Jay Branscomb pani juuli alguses Facebooki foto filmi "Jurassic Park" võtetelt, kus Spielberg poseerib ühe filmi tarbeks valmistatud dinosaurusega ning kirjutas: "Häbiväärne foto hobikütist, kes õnnelikult Triceratopsi, kelle ta just tappis, kõrval poseerib. Palun jagage, et maailm saaks seda põlastusväärset meest häbistada."

Kuigi oli neid, kes naljast aru said, leidus ka inimesi, kelle jaoks "Jurassic Park" oli ilmselgelt dinosauruste igapäevaelu kajastav dokumentaalfilm ja Spielbergi hakati postituse kommentaarides loomakaitseorganisatsiooniga ähvardama.

Nüüd levib aga sauruse juhtumi mõnituseks huumoriportaalis 9gag postitus, kus Speilberg on väidetavalt maha saanud ükssarve mõrvaga.

"Kui sa tunned fotol oleva mehe ära, siis palun võta Interpoliga ühendust. Teda otsitakse taga, sest ta tappis ühe viiest planeedil allesolevast ükssarvest," seisab pildi kohal.