Spree WilsonFoto: ZUMA Press, Inc. / Alamy
Saund
17. juuli 2014, 09:16

Afrojacki suurhiti "Spark" laulja Spree Wilson teeb Tallinnas pidu

18. juulil alustab klubi Privé uue üritusega Pöp Cörn. Ürituse peaesinejaks on Youtube'is juba üle 20 miljoni korra vaadatud suurhiti "Spark" laulja Spree Wilson New Yorgist. Muusikat valib Bombossa Brothers ehk Artur Falgot ja Marek Falgot.

"Pöp Cörn on minu idee ning minu poolt kokkupandud üritus enesekindlatele ja tegusatele eesti naistele, kellele meeldib lõõgastuda turvalises ööklubi keskkonnas. Lisaks muusikale pakume ka silmailu ning kindlasti toredaid üllatusi. Mulle endale meeldib väga see Afrojacki lugu ning seega on loogiline, et üritasin seda lauljat oma üritusele esinema kutsuda – talle kuupäev ja idee sobis," kirjeldab uut üritust idee autor Helen Mahmastol.

Spree Wilson on täna enim tuntud koos Afrojackiga kirjutatud ja esitatud hitile "Spark". See ilmus 2013. aasta oktoobris ning lendas otsejoones maailma edetabelite tippu.

Spree Wilson on sündinud Nashville'is, Tennessee osariigis. Tänu oma muusikust isale ja muusikaarmastajast emale oli ta juba noorest east alates pidevalt ümbritsetud kvaliteetse muusikaga. Ülikoolis kohtus ta oma tulevase mentori Dallas Austiniga, kes kutsus Spree oma stuudiosse praktikale ning pakkus ka plaadistuslepingut. Spree ütles viimasele pakkumisele ära ning suundus New Yorki, et keskenduda seal muusikukarjäärile. Seal sai ta tuttavaks Q-Tip'iga ning sai plaadistuslepingu Jive Recordsi ja Universal Music Groupiga.