PURUNENUD ABIELUD: Pammy on olnud abielus ka trummar Tommy Lee (pildil) ja laulja Kid Rockiga.
Inimesed
15. juuli 2014, 07:00

Pammy ei suutnud oma neljandat abielu päästa (1)

"Rannavalve" täht Pamela Anderson lahutab Rick Salomonist, kellega ta jõudis abielus olla lausa kaks korda. Viimati vandus paar teineteisele igavest truudust pool aastat tagasi, ent nüüd on armuleek pöördumatult kustunud.

Lahutuse andis ajakirja People andmeil 3. juulil sisse 47aastane sekspomm. Abielu lõpetamise põhjuseks nimetab ta enda ja Ricki (45) ületamatuid erimeelsusi. "Palume, et ajakirjandus austaks praegu Pamela ja tema pere privaatsust," ütles näitlejanna pressiesindaja.

Endine näitleja ja Playboy modell Pammy, kel on abielust Mötley Crüe rokkari Tommy Leega kaks poega, abiellus Salomoniga esimest korda 2007. aastal Las Vegases. Anderson osales seal mustkunstietendustel ning kahe šõu vahelise poolteise tunniga saigi ta uuesti tanu alla. Pamela ja Ricki abieluõnne jagus ainult kaheks kuuks. Seejärel lasi paar abielu tühistada. Ehkki esmalt oli Pammy nimetanud abielu karilejooksu põhjuseks ületamatuid erimeelsusi, tõi ta pärastpoole põhjuseks pahaendeliselt kõlava termini "pettus". Pettuse alusel palus abielu tühistada ka Rick.

Kokku-lahku-suhted

Kuid mullu oktoobris tunnistas Pamela, et tema ja Rick on teineteist taas leidnud. Jaanuaris peeti uued pulmad. "Oleme väga õnnelikud," kinnitas skandaalne vamp meelelahutuskanalile E!.

"Meie pered on väga õnnelikud ja muu polegi tähtis."

Nüüd aga tuli ootamatu uudis lahutusest. Vähemalt õnneõngitsemises ei saa Pammyt süüdistada – ta andis lahutuse sisse kaks päeva pärast seda, kui Rick oli võitnud pokkeriturniiril 2,8 miljonit dollarit.

Ehkki Rick on olnud mõne telesaate ja filmi produtsent, on ta tuntud ennekõike oma kuulsate kallimate poolest. Esimesest abielust on tal kaks tütart. Aastatel 2002–2003 oli Salomon abielus noortesarjast "Beverly Hills 90210" tuntud Shannen Dohertyga. 2003. aastal lekkis avalikkuse ette koduvideo, kus Rick seksis oma uue pruudi Paris Hiltoniga. Järgmisel aastal, kui romaan läbi, hakkas noormees seksivideot parseldama mängulise pealkirja all "One Night In Paris" ("Üks öö Parise sees").

Pamela Anderson on oma kokku-lahku-suhete poolest lausa kurikuulus. Trummar Tommy Leega abiellus ta 1995. aastal bikiinide väel rannas, kui oli meest tundnud vaid neli päeva. Abielu lahutati 1998, kuid kaasad leppisid jälle ära. 2001 järgnes uus lahkuminek, siis uus leppimine, kuid 2008 läksid Pammy ja Tommy teed lõplikult lahku.

Vahepeal oli Anderson kihlatud laulja Kid Rockiga. 2003 suhted katkesid, kuid kolm aastat hiljem, 2006. aasta juulis, teatas Pammy enda ja Kidi peatsest abiellumisest. Käisid jutud, et põhjuseks on rasedus. Pulmad küll peeti, aga kui Pamelat tabas novembris filmi "Blond ja blondim" võtteil nurisünnitus, jooksis abielu karile.