Legendaarne näitlejanna Audrey Hepburn Foto: AP / Scanpix
Inimesed
14. juuli 2014, 16:36

Fännid virisevad: Gwyneth Paltrow pole piisavalt ilus! (12)

Tuleb välja, et kuigi Gwyneth Paltrow krooniti 2013. aastal maailma kõige ilusamaks naiseks, pole ta ikkagi piisavalt ilus.

Kaunitari kritiseeritakse Audrey Hepburni matkimises MaxFactori uues reklaamikampaanias. Kritiseerijad on arvamusel, et Gwyneth pole piisavalt kaunis, et Audreyt mängida, teatab Daily Mail.

MaxFactori reklaamfotol võib 41-aastast staari näha täpselt samasuguses miljöös nagu Audrey Hepburni kinoklassikasse kuuluvas filmis "Hommikusöök Tiffany juures". Gwynethile on tehtud samasugune uhke ülespandud soeng, ta kannab musta kleiti ning valgeid pärleid. Ka imetleb ta samamoodi juveelipoe akent nagu seda tegi filmis Audrey.

Fotod, mis avaldati 2. juulil, said aga väga tugeva kriitika osaseks - paljud Twitteri kasutajad tegid Gwynethi täiesti maha, avaldades uskumatust, et MaxFactor kellegi Audreyst nii erineva teda mängima paneb.

MaxFactori reklaamkampaanias teeb Gwyneth järele ka näiteks Brigette Bardot'd ja Madonnat, kuid need pildid pole seesuguse kriitika osaliseks saanud.

Kas Sinu arvates on Gwyneth piisavalt ilus, et Audrey Hepburni kehastada?

Vaata pilte, milline näeb Gwyneth Paltrow välja Audrey Hepburni, Madonna, Brigette Bardot ja Farah Fawcett'na SIIT!