Foto: MAVRIXONLINE.COM
Inimesed
14. juuli 2014, 15:07

STAARIDE MAGUS ELU: 8 kuulsust, kes omavad isiklikku saart! (8)

Kas poleks tore omada omaenda saart, kuhu pärast rasket tööpäeva põgeneda? Nendel staaridel on selleks võimalus: 

1.Tuntud koomik Eddie Murphy ostis endale 2005. aastal saare, mille nimeks on tõlgituna Kuke Korallrahu. Aga see ei ole tema esimene saar - Murphy omas enne Bahama saarestikus ka teist saart nimega Pärl, vahendab Pop'n'Hop.

2. Andekas näitleja Leonardo DiCaprio ostis endale saare, mis asub Belize ranniku lähedal, 2005. aastal. Kui praegu saavad DiCaprio saart külastada veel ainult tema Victoria Secreti pesumodellist tüdruksõbrad, siis kunagi võib tekkida võimalus sinna ka puhkust veetma sõita, sest DiCaprio on põgusalt rääkinud plaanist saarele lennuväli ja hotell püsti panna.

3. Tuleb välja, et ka Shakiras peitub ärinaine, sest ta soetas 2011. aastal endale Bahama saartest põhjapoole jääva väikese saarekese. Saare kaasomanik on Pink Floydi asutaja Roger Waters. Äripartnerid loodavad saarest luua rikkurite kuurorti.

4. Johnny Deppile kuulub 45-aakri (enam kui 18-hekari) suurune saar Kariibi meres.

5. Kui John Lennon omal ajal endale saare ostis, hüüti seda biitlite saareks. Pärast Lennoni surma müüs Johni naine Yoko Ono saare maha ja annetas müügist saadud raha ühele Iiri lastekodule.

6. Muusik Lenny Kravitz soetas endale Bahama saarestikus saare, millel tema ema üles kasvas. Loodetavasti viib ta oma ema sinna tihti.

7. Ricky Martin ostis endale Brasiilia lähedale saare siis, kui sai kaksikute isaks. Ta maksis saare eest 8 miljonit dollarit ning veedab seal kenasti perega aega.

8. Celine Dion, kelle luksussaarel asub ka näiteks vägev lõbustuspark, pani oma saare eelmisel aastal müüki. Saar asub Florida lähedal ning selle võib iga soovija endale soetada 72,5 miljoni dollari eest.