Foto: AP / Scanpix
Inimesed
14. juuli 2014, 13:38

ARMAS ŽEST: Lea Michele postitas kallima surma-aastapäeval liigutava foto (1)

Muusikalise sarja "Glee" tegijad tegid armsa žesti, mälestamaks nüüd juba aasta tagasi üledoosi tagajärjel meie seast lahkunud Cory Monteithi, kes kehastas sarjas Finn Hudsoni.

Lea Michele, Cory endine pruut, postitas Twitterisse armsa pildi ning lisas alla: "Me hoiame sind täna oma südameis ja meenutame iga päev su naeratust. Me armastame ja igatseme sinu järele alati," vahendab US Weekly.

Ka "Glee" üks peaosalistest, Matthew Morrison (sarjas Will Schuester), postitas oma Twitterisse ilusa mälestuslause: "Ma usun, et Cory sündis aasta tagasi ümber millekski vähemalt sama ilusaks, kui ta ise oli. Ma tähistan teda ja tema elu... Kus iganes ta ka nüüd on. Palju õnne, mu sõber... Tunnen sinust puudust."

"Glee" looja Ryan Murphy jagas liigutavat pilti Monteithi mälestusepisoodist "Glees" ning kirjutas alla lihtsalt ja liigutavalt "Tunneme sinust puudust."

Sarnase sisuga postitusi võis eile näha ka teiste seriaali näitlejate Twitteris ja Facebookis.

Monteith leiti Vancouveri hotellist surnuna 13. juulil 2013. aastal, kus ta oli võtnud surmava doosi heroiini ning tarbinud lisaks palju alkoholi. Staar oli meie seast lahkudes vaid 31 aastat vana.