Foto: i.imgur.com
Müstika
12. juuli 2014, 18:23

Steven Spielbergist sai internetis saurusemõrtsukas (29)

Pärast seda, kui internetis pahandati ühe Texase ergutustüdruku foto pärast, kus ta poseeris Aafrikas tapetud või uimastatud leopardi kõrval, otsustas üks kasutaja teha satiirilise postituse dinosaurusega poseerivast režissöör Steven Spielbergist. Internetikasutajate reaktsiooni ei osanud aga keegi oodata.

Jay Branscomb pani Facebooki foto filmi "Jurassic Park" võtetelt, kus Spielberg poseerib ühe filmi tarbeks valmistatud dinosaurusega ning kirjutas: "Häbiväärne foto hobikütist, kes õnnelikult Triceratopsi, kelle ta just tappis, kõrval poseerib. Palun jagage, et maailm saaks seda põlastusväärset meest häbistada."

Kuigi oli neid, kes naljast aru said, leidus ka inimesi, kelle jaoks "Jurassic Park" oli ilmselgelt dokumentaalfilm dinosaurustest. Osa inimesi läks tõeliselt endast välja ning isegi kui neid teavitati, kelle ja millega tegu, tuli vastuseks: "Mind ei huvita, kes ta on, ta poleks pidanud seda looma tapma!" Niisamuti leidus ka neid, kes ähvardasid Spielbergi loomakaitseorganisatsiooniga PETA.

Nii ristitigi Spielberg saurusemõrtsukaks, mispeale olid mitmed veebilehed sunnitud kirjutama selgitava artikli, et tegu oli siiski vaid filmi tarbeks tehtud saurusega ning Triceratopsid, ja teised saurused, ei kõnni Maal enam miljoneid aastaid.