Foto: AP / Scanpix
Inimesed
11. juuli 2014, 16:32

Milliseid jaburaid nimesid panevad kuulsused oma lastele? (39)

Veebiväljaanne StarFluff vahendab, milliseid veidraid nimesid kuulsused oma lastele pannud on.

Näiteks Lil' Kim, kelle tütar sündis selle aasta 9. juunil, sai nimeks Royal Reign (Kuninglik Valitsusaeg) samal ajal kui Kate Winslet pani oma lapsele nimeks Bear Blaze (Karu Leek). Kate selgitab, et nimi "Bear" tuleneb tema sõbra nüüdnimest ning "Blaze" viitab Kate'i ja tema abikaasa Nedi esmakohtumisele ühel peol majas, milles vallandus tulekahju.  

Kanye West ning Kim Kardashian panid oma 15. juunil sündinud tütrele nimeks North ehk eesti keeles Põhi (ilmakaar). Tütart kustuvad nad hellitavalt Noriks, mis omakorda esindab teatud liiki söödavat vetikat.

Ameerika superstaarisaate võitja Kelly Clarkson on oma esimesele tütrele nimeks kinkinud River ehk Jõgi. 12. juunil sündinud beebil on ka veel teine nimi Rose (Roos), mis on Kelly ema neiupõlvenimi.

Ka näitlejanna Meg Ryan eelistab lillenimesid - tema adopteeritud tütre nimeks sai Daisy ehk Karikakar. Alguses pani Meg tütre nimeks Charlotte, kuid pärast esimest kuud selgus, et nimi "Charlotte" ei ühti lapse rõõmsa loomusega. Niisiis püüdis Meg välja mõelda kõige rõõmsamat nime ja lapse nimeks saigi Daisy.

Kui Meg Ryan nägi rõõmsa lapsenime otsimisel palju vaeva, siis USA R'n'B staar Macy Gray jaoks see raskusi ei valmistanud. Tema pani oma pojale lihtsalt nimeks Happy (Õnnelik).