Rahvatantsija Kristjan Maruste tegi viimasel tantsupeopäeval oma kallimale Kristelile abieluettepaneku otse tantsuplatsil.Foto: «Seitsmeste uudiste» Facebooki lehekülg
Laulu- ja tantsupidu
9. juuli 2014, 07:00

Noormees palus oma tantsupartnerist kallima tantsupeomurul naiseks (9)

Pühapäeval toimunud viimane tantsupeo etendus sai ühele neiule tema elu ilusaimaks hetkeks. Kui esitati "Tuljakut", mis teatavasti on pulmalugu, siis selle asemel, et oma tüdruk tantsu lõpus üles tõsta, laskus noormees hoopis ühele põlvele.

Tantsija nimega Kristjan Maruste libistas oma kallimale Kristelile sõrmuse sõrme ning muidugi langes neiu noormehele kaela. Tegelikult pidi suursündmusest valmima video, kuid nagu ikka juhtub, siis viimasel hetkel andis tehnika alla ja salvestist ei olegi. Nüüd palub Kristjan Facebookis kõigi inimeste abi: ehk õnnestus kellelgi nende elu üks ilusaimaid hetki kogemata jäädvustada. "Kogu protsess pidi jääma ka videokaamerale, kuid saatuse kiuste jooksis tehnoloogia 30 sekundit enne ilusaimat hetke kokku. Kuna kihlatute endi emotsioonid olid nii ülevad, et mälusagarad unustasid salvestamise, oleks hirmus tore kogu protsess uuesti üle vaadata. Oleks ka mida uhkelt lastelastega jagada. Kui teie filmisite või teate kedagi, kes mistahes moel salvestas antud sündmuse, siis palun võtke meiega ühendust," kutsub ta kõiki üles.

Kristjan ütleb Õhtulehele, et nad kallimaga meedia tähelepanu ei soovi ja pikemalt asja kommenteerida ei taha. "Seitsmestele uudistele" paljastas ta aga, et plaanis ettepanekut terve aasta. Kõige raskem olnud asja juures selgeks õppida tants ja lõpuks tantsupeoplatsile pääseda.