Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
8. juuli 2014, 07:00

VALIK TEHTUD: briti ansambli voodisse "ronib" Carmen Kass! (12)

Õllesummeri üks peaesinejaid, inglise ansambel Bastille esitas korraldajatele kummastava nõudmise: nende lavatagust ruumi ehtigu arvutis kokku lõigatud foto, kus noored bändimehed jagavad voodit mõne kohaliku tähega. Nüüdseks on kuulsus välja valitud: pildile pääseb supermodell Carmen Kass!

"Kass on ju väga ilus eesti naine, keda passib hästi koos brittidega ühele fotole panna," selgitab Õllesummeri pressiesindaja Reno Hekkonens valiku tagamaid.

Ta tunnistab: alguses ajas brittide ebatavaline nõudmine kimbatusse. Aga kui hakati vaagima võimalikke kandidaate, kerkis Kassi nimi kohe esimeste seas päevakorda.

"Tegemist on ju ülemaailmselt tuntud modelliga; loodame, et ta ei pane pahaks," ütleb Hekkonens.

Nimelt pole Kassi ennast talle osaks langevast aust veel teavitatud.

"Aga seal pildil ei ole mitte mingit alastust, kõik on hästi sünnis!" rahustab Hekkonens.

Ta ei usu ka, et Bastille nõudmised oleksid midagi Eestile ainuomast. "Pigem koguvadki noored mehed niimoodi trofeesid, teistest riikidest samuti," muigab Hekkonens.

Nädala aja eest pajatas ta Õhtulehele, et inglaste ainukene kriteerium olevatki see, et inimene oleks kuulus. Ei sõnagi sellest, kas nad tahavad näha end voodis koos naise või mehega. Ega selllestki, kas õnnelik väljavalitu peab olema linade vahel riietes või ilma.