ÕNNELIK PAAR: Jessica Simpson ja endine NFLi mängija Eric Johnson tänavu mais.Foto: AOP
Inimesed
8. juuli 2014, 07:00

Altari ette 30 kilo kergemana! Jessica Simpson piitsutas end pulmadeks supervormi (1)

Esimese lapse ootusega kuulu järgi 95kiloseks kosunud Jessica Simpson ei jõudnud saledat figuuri tagasi saadagi, kui jäi jälle rasedaks. Kuid sel laupäeval võis USA näitleja, laulja ja disainer uhkelt altari ette astuda – kahe väikese lapse ema on tänu karmile trennile ja dieedile elu parimas vormis!

Jessica ja tema elukaaslane Eric Johnson, kel on kaheaastane tütar Maxwell ja aastane poeg Ace, abiellusid 5. juulil Californias 250 külalise pilkude all. Väike Ace hoidis tseremoonial emme-issi sõrmuseid, tema vanemale õele oli antud lilleneiu roll, kirjutab Huffington Post. 33aastasele Jessicale on see teine abielu – 2002. aastal abiellus ta laulja Nick Lacheyga, kuulutades, et jäi pulmadeni neitsiks. Ent abieluõnne jagus vaid kolmeks aastaks.

Paisus rasedusega nagu kakuke

Endise NFLi ässa Ericuga abiellumiseks valmistus Jessica ülima põhjalikkusega. Kuulu järgi võttis ta lausa 30 kilo alla. Tütart oodates oli nooruses modellimõõtu olnud Jessica paisunud ligi sajakiloseks, sest vitsutas makarone juustuga, pähklivõi- ja moosisaiu, praekana ja teisi rammusaid hõrgutisi. Pärast sünnitust ei tahtnud liigsed kilod kuidagi kaduda. Sõprade sõnul ei suutnud kaunitar seetõttu tütrekesest rõõmu tunda, vaid valas ahastusest pisaraid.

Jessica nägi treeningsaalis ränka vaeva ja alustas ranget dieeti, et 25 kilo alla võtta. Väidetavalt lubas ettevõte Kaalujälgijad talle eduka salenemise eest neli miljonit dollarit. Kuid novembris ilmnes, et staar on taas beebiootel. Kaalujälgijad pritsinud tuld ja tõrva, et nende käilakuju lepingust kinni peetud ei saa.

Saledam kui 1997. aasta filmis

Teise rasedusega oli seltskonnakaunitar juba targem ega lubanud endale enam kõike, mida hing ihaldas. Nõnda ei kujunenud ka kaalutõus nii drastiliseks kui esimesel korral. Mullu juuni lõpus tuli ilmale poeg Ace Knute. Trenn ja dieet võisid jälle alata.

Tänavu mais demonstreeris Jessica Instagramis fotosid, kus ta poseerib basseini ääres supeltrikoo väel. Staar paistis olevat veelgi saledam kui 1997. aasta filmis "Hazzardi kihutajad", kus ta Daisy Duke’ina nappe teksašortse kandis.

Nüüd on tema jalad silmatorkavalt trimmis ja lihaselised – personaaltreener on Jessicat kõvasti piitsutanud.

Jessica lähikondlased kinnitasid USA seltskonnaajakirjandusele, et kaunitari eesmärk on pulmadeks supervorm saavutada. Kolm aastat kihlatud olnud paar pidi peatselt altari ette astuma. Nüüd saabuski uudis, et Jessica ja Eric on viimaks paari pandud, pruudil seljas Carolina Herrera disainitud kuldselt küütlev kleit. "Öelda jah-sõna pere, sõprade ja ennekõike oma laste ees on olnud meie elu õnnelikem hetk," kinnitas noorpaar ajakirjale People.