DemieFoto: Erakogu
Saund
4. juuli 2014, 11:58

"Tjuun In" toob Pärnusse "Linn on minu" remiksi autori Demie

5. juulil esineb esmakordselt Pärnu klubis Buss DJ ja produtsent Demie, kes on ka kohalike raadiote edetabeleid vallutanud Epp Kõivu loo "Linn on minu" remiksi autor. Talle sekundeerivad "Tjuun In'i" residendid Qba ja L.Eazy.

Raimo Ugast ehk artistinimega Demie on pärit Tallinnast. Esimesed muusikalised katsetused pärinevad Demiel aastast 2003 ja nii 2009. 2011. aastal saavutas ta Raadio 2 DNB hääletusel kaheksanda koha remiksiga Palat Nr 15 loost "Näljalinn" ja Kõrvalhüppe "Muutmata kujul" töötlusega.

Pärast kaheaastast pausi on Demie muusikas tagasi ning jätkab tõusuteed, tema remiks Epp Kõivu loost "Linn on minu" on lisaks publiku ja kriitikute heakskiidule jõudnud ka Power Hit Radio, Elmar ja Raadio Uuno TOP 10nesse. Lisaks muusikale tegeleb Demie vabal ajal spordiga, üheks tema harrastuseks on ka taipoks.

"Mulle meeldib kõik, muusika, olenemata stiilist, mis on hästi tehtud ja mind mingil moel kaasa haarab või liigutab. Laupäeval mängin Pärnus suvist, energilisemat ja tantsulist epositiivse alatooniga trummi ja bassi", lubab Demie.