Foto: AFP / Scanpix
Inimesed
2. juuli 2014, 08:58

Nicole Scherzinger võitlusest buliimiaga: hääl hakkas kaduma ja ma ei saanud enam laulda (3)

Endine Pussycat Dollsi lauljanna räägib avameelselt oma võitlusest buliimiaga ja võrdleb haigust narkosõltuvusega.

Intervjuus, mis ilmus Briti Cosmopolitanis, tunnistab 36-aastane lauljanna, et tal on siiani oma haigusest raske rääkida: "Mul ei ole lihtne oma haigusest rääkida. See on jube haigus ja see oli minu jaoks väga tume aeg."

"Ma ei arvanud, et keegi mu sõpradest või perekonnast sellest teadlik on, sest ma varjasin oma haigust kiivalt. Sain aru, et see ei ole normaalne ega tervislik. Ma teadsin, et see teeb mulle halba. Buliimia oli mu uimasti, mu sõltuvus, just kui lõputu nõiaring," kirjeldab ta.

Nicole Scherzingeril oli ansamblis Pussycat Dolls juhtiv lauljaroll, kuid seesmiselt oli ta õnnetu.Ta mõistis alles siis, kui haigusest tulenevalt esimest korda minestas, et peab abi otsima. "Mu hääl hakkas kaduma ja ma ei saanud enam kontsertidel laulda. Mäletan, kuidas mu mänedžer leidis mu teadvusetult põrandal lebamas, kui olime Maltal. Teist korda juhtus see Prantsusmaal. Järsku tabas mind kartus, et kaotan kõik, mida armastan, kui ma iseennast armasta ei hakka," paljastab ta. "Väliselt oli mu elu ideaalne, kuid sisemiselt olin väga õnnetu. Ma ei lase sel halval harjumusel kunagi tagasi tulla – igaühele antakse ju vaid üks elu."

Scherzinger, kes lahkus ansamblist Pussycat Dolls aastal 2010, et alustada soolokarjääri, seletab, et tahab avalikult rääkida oma söömishäiretest, et teised selle probleemiga inimesed ei tunneks end üksi või abituna: "Buliimiast on võimalik üle saada. Mina sain ja sellepärast on minu jaoks eriti tähtis, et saaksin oma lugu teistega jagada. Keegi ei tohiks võitluses buliimiaga alla anda."

Lauljanna, kes on muuseas ka Briti superstaariotsingu saate üks kohtunikeist, rääkis põgusalt oma suhtest 29-aastase Vormel 1 sõitja Lewis Hamiltoniga: "Meil on pööraselt romantiline suhe. Kõik suhted on keerulised ning kaugsuhted on veel eriti keerulised. Aga me püüame, sest armastame üksteist väga. Mul on kõik hästi ja ma olen õnnelik," lisas Nicole viimaks.