Mallika Sherawat.Foto: REX/AOP
Inimesed
2. juuli 2014, 08:00

Bollywoodi täht: ma polnud Banderase armuke!

"Antonio Banderas on imetore mees, suurepärane tantsija ja minu tuttav," kommenteeris India näitlejanna Mallika Sherawat E! Newsile enda ja Banderase suhteid ning rõhutab, et midagi enamat pole neid iial sidunud.

Eelmisel nädalal avaldas Radar Online intervjuu Sherawati väidetava lähedase sõbra, stilisti Ivan Bittoniga, kes ütles, et kahe aasta eest Cannes’i filmifestivalil Banderasega kirglikult tantsu vihtunud kaunitar oli mõnda aega ka mehe armuke. Sherawat käis koos Banderasega Hispaanias puhkamas ja Hollywoodi täht oli naisest suures vaimustuses.

Bitton avaldas lootust, et nüüd, kui Banderas Melanie Griffithiga lahutab, saab ta ehk taas Mallikaga kokku.

"Ma ei käinud Banderasega mingil puhkusereisil ja mul on kahju, et tal oma naisega lahutus pooleli on," kinnitab aga Sherawat.

Bitton, kes nende flirtiva tantsunumbri üles filmis, kuid enda sõnul seda meediasse ei lekitanud, polevat aga sootuks tema sõber.

"Palkasin ta Cannes’i festivali ajaks oma stilistiks ja lasin ta siis lahti. Olen kindel, et tema avaldaski selle video. Ma ei tea, millest ta räägibki. Ma pole Ivaniga sestsaadik ühenduses olnud, kui ma ta vallandasin. Mida iganes ta minu kohta ka ei ütleks, on see naeruväärne," põrutab Sherawat.