Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
1. juuli 2014, 13:14

"Kõmutüdruku" staar Blake Lively avaldas oma ideaalsete juuste saladuse!

"Mu juuksed on mu kindlus. Kui satun olukorda, kus tunnen end ebakindlalt, peidan näo juustesse ja varjan nii oma kohmetust," rääkis Blake Lively ajakirjale Hello! ja avaldas saladuse, kuidas ta juuksed alati nii imelised välja näevad.

Blake'il on olemas kõik – blondid kiharad, veatu nahk ja ideaalne peigmees.

Kuid tuleb välja, et näitlejanna, kes kogus kuulsust Serena van der Woodseni rolliga menusarjas "Kõmutüdruk", ei olegi nii enesekindel, kui tundub ja kasutab oma heledat juuksepahmakat kilbina, mille taha varjuda. Sellepärast kannab ta oma juukseid lahtiselt ja loomulikult.

Blake on pelgalt inimene: ka tema kogeb hetki, kui enesekindlusest jääb puudu. "Punasel vaibal võib kuulsusi tihti näha kitsastes kleitides ja uhketes soengutes. Mul on nii aga ebamugav."

Blake rääkis ka juuste hooldamisest. Fännide meelehärmiks selgub, et ta ei näe oma imeliselt langevate juustega just eriti palju vaeva. Staar selgitab, et kasutab juuksemaski, kuid ei pese seda täielikult juustest välja. Kui juuksed on natuke kuivanud, keerab ta niisked juuksed krunni. Vahel niisutab ta enne šampooni pealekandmist juukseotsi kookoseõliga – trikk, mida harrastab ka supermodell Miranda Kerr.

Igapäevaselt kannab 26-aastane näitlejatar minimaalselt meiki. Tema meigikotist võib leida juukseharja, erinevaid kreeme ning lõhnaõli Gucci Premiere, mille reklaamnäoks Lively ise on. Kui tegemist on punase vaiba üritusega, kasutavad Blake ja tema tiim kunstripsmete liimi, millega kinnitavad kleitide keerulisemad detailid kindlalt tema naha külge.

Kui meigi suhtes on staar tagasihoidlik, siis uhkelt riietuda Blake armastab. "Mulle ei meeldi kanda dresse ja muid lohvakaid riideid. Nii tore on kodus olles erinevaid riideid proovida ja valida," ütleb ta.

Näitlejatari suurimaiks eeskujudeks on Katharine Hepburn ja Grace Kelly, kelle stiilist Blake alati inspiratsiooni saab. "Nad nägid välja nagu printsessid ja minu jaoks see ongi stiil. Ma tahan kanda riideid, mida mu lapsed ühel päeval piltidelt vaataksid ja ütleksid: "Ema, sa nägid imeline välja – miks sa seda kleiti alles ei hoidnud?", mitte "Ema, miks sa midagi sellist selga panid!"

Blake, kes hiljuti lõpetas romantilise draama "Adaline aeg" filmimise, veedab aega, sisustades enda ja oma abikaasa Ryan Reynoldsi uut katusekorterit New Yorgis. Näitlejanna otsib korterisse mööblit antiigipoodidest: "Mul on vedanud, et olen kellegagi, kellel on isegi parem maitse kui minul. Me mõjutame ja täiustame üksteise maitset ning eelistusi."

Ryan, kellega Blake juba peaaegu kaks aastat tagasi abiellu astus, on praegu filmivõtetel Suurbritannias.