Vaido Neigaus
Inimesed
1. juuli 2014, 07:00

Vaido Neigaus ajaks briti ansambli meeleheaks riided seljast? (15)

Õllesummeri üks peaesinejaid, briti ansambel Bastille on erisoovide koha pealt üsna pretensioonitu, kuid esitanud korraldajatele siiski pikantse nõudmise: ansambel soovib lava taha fotot, kus nad jagaksid voodit mõne Eesti kuulsusega.

Pole tähtis, kas mees või naine, kas alasti või riides – foto pannakse kokku arvutis ning peab ootama muusikuid raamitud kujul. Kas Eesti staarid soostuksid säärases veidruses osalema?

Krista Lensin: hullematki tehtud!

"Jeesus Kristus küll!" ohkab Kroonika peatoimetaja läbi naeruturtsatuse, kui kuuleb ansambli omapärasest nõudmisest.

Bastille on nimelt tema tütre lemmikbänd ja ta isegi kuulab inglise noorsande hea meelega.

"Kas niimoodi, et oled kasukaga poiste vahel voodis?" küsib Lensin, kuid ei pelga ka võimalust, kui peaks end täiesti alasti koorima.

Pigem oleks viimasel mõtet aga siis, kui fotosessioon toimuks reaalselt. "No siis on väga igav pakkumine, kui Photoshopis on pilt segatud kokku," naerab Lensin.

"Aga ega see ei oleks kindlasti kõige hullem asi, mis elus tehtud!"

Vaido Neigaus: häbeneda pole midagi!

Et Bastille´ nõudmistes pole täpselt kirjas, mis soost peab olema too väljavalitud kuulsus, tuleb arvamust küsida ka meesterahvalt.

Muusik-metroseksuaal Vaido Neigaus palub esmalt natuke aega järelemõtlemiseks ja mänedžeriga konsulteerimiseks. Hiljem teatab: "Ma peaksin enne saama pilte näha, kuhu mind monteeritakse."

Kas ta soostuks ka väikese alastisessiooniga? "Issand, ma ei teagi," kõlab esimene reaktsioon.

"Aga tegelikult, miks mitte? Miks ma peaksin põdema? Mul ei ole häbeneda midagi, mul oleks jumala suva," võtab Neigaus vedu.

Bastille loominguga ta suuremat kursis ei ole, on kuulnud vaid mõnda lugu. "Ma tean, et nad on sellised ketsivennad," annab Neigaus hinnangu muusikute riietumisstiilile.

Anu Saagim soovitab Getter Jaanit

"Võtku parem Getter Jaani pildi peale – ta on ilus ja kuulus," annab nõu meelelahutusportaali Elu24 peatoimetaja, bravuuritar Anu Saagim.

Teise variandina võiks tema meelest korraldada rahvahääletuse: kauneid naisterahvaid leiduvat Eestis ju palju. "Jaani, Liis Lemsalu, Luisa Värk..." loetleb Saagim.

Eriti usub ta rolli sobivat nimelt Liis Lemsalule. "Ta oli ju just ka Kristjan Kasearu õrnas embuses ja nagu ta ise hiljem ütles, on ta tütarlaps, kes on valmis sõpra aitama. Lemsalu oleks parim kandidaat!" (Lemsalu poseeris hiljuti palja ülakehaga Kasearu ansambli The Heft uue pala "Tuli ja Leegid" kaanepildil – J. M.)

Kas Saagim aga oleks valmis eksperimendis osalema? "Vist ei viitsiks," kõlab vastus.

Grete Klein: ma ei näeks sellel mõtet!

Näitleja-laulja Grete Klein möönab, et ansambli loomingut ta eriti ei tunne, ainult paari looga on kursis. "Kas seal pildi peal peaks olema paljalt?" uurib ta.

Sellest hoolimata kaldub ta vastus kindla ei poole.

"Ma lihtsalt ei võidaks sellest mitte midagi, ei näe mõtet!"

Isegi siis mitte, kui tegemist oleks mõne tema lemmikbändi või iidoliga. Asjaolu, et pilt oleks arvutis kunstlikult töödeldud, olukorda ei päästa.

"Need arvutis tehtud pildid ongi sellised, et hakkavad elama oma elu – inimesed hakkavad küsima, et kas oligi päriselt nii, ei ole mulle vaja seda," on Klein endas kindel.

"Ja pealegi on Eestis palju ilusaid naisi, kelle hulgast valida!"