Foto: Reuters
Inimesed
28. juuni 2014, 10:00

Orlando Bloomil on alkoholiprobleemid?

Orlando Bloomile ja Miranda Kerrile lähedane allikas väidab Radar Online’ile, et paari oktoobrikuise lahkumineku taga oli Bloomi alkoholilembus.

Näitleja joovat end sageli pildituks ja muutuvat siis hoopis teiseks inimeseks. Allika sõnul ei kannatanud modellist kaasa seda enam välja, et sõbrad peavad tema meest pidudelt koju talutama. "Miranda vihkab seda, kui Orly alkoholi kaanib, sest ta joob end sageli mäluaukudesse või unustab ära, kus ta parajasti on," räägib allikas.

Radar sai oma valdusse ka fotod mullu juunis Uus-Meremaal Wellingtonis toimunud peost, kus "Kääbiku" filmides Gandalfi kehastav Ian McKellen teisi osatäitjaid enda pool võõrustas. Piltidelt on näha, kuidas haldjas Legolase rollis üles astuv Bloom pokaali veinist tulvile valab või mitut pudelit korraga peos hoiab.

Kerr käis maakera kuklapoolel võtetel viibinud Bloomil koos nende väikse poja Flynniga USAst pidevalt külas. Ka tema oli peole kutsutud, kuid lahkus varakult. "Pidu läks täiesti käest ära, kui Miranda ja lapsehoidja koos Flynniga ära läksid," avaldab portaalile nende tuttav, kes lisab: "Arvan, et Miranda tõigi lahutuspabereid sisse andes põhjuseks joomise."

Paar abiellus 2010. aasta juulis, nüüdseks on sügisel algatatud lahutus jõustunud.