Inimesed

Närbunud lõbunaised leiavad peavarju jumalanna nimega vanadekodus (50)

LISA KOMMENTAAR

kuula30. juuni 2014, 07:04
ANU SAAGIM proneeri omale koht ruttu ära.
Organisatsioonikultuuri arendamine29. juuni 2014, 23:25
Mis seal ikka vahet, kas prostituut kuskil tänaval või kontoris, kus ülemused ajusid kepivad
miski29. juuni 2014, 22:28
ei aita vananemise vastu-seksi palju tahad või ei taha.
29. juuni 2014, 22:01
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
?+?30. juuni 2014, 00:39
29. juuni 2014, 21:46
elavad paremini ja väärikamalt kui meie pensionärid
pildil pole mingi prostituut29. juuni 2014, 21:07
pildil on hoopis baribal - (Ursus americanus) Ta just kukkus katuseakna kaudu sisse ja ronis voodile ja hargutab seal jalgu.
p.s. see on isane karu, ilmselt transvestiit
lia29. juuni 2014, 17:48
No ega vanatüdrukutel voodi tühi pea olema. Võib ju saada oma eraldielava meestuttavaga stabiilselt kokku. Mõnigi abielumees harrastab sellist kõrvaltelu ja on majanduslikult kindlustatud naisi, kes ei tahagi endale mingit meest kaela.
Ega siis kõik pole sellised, kes üksinda elamist kardavad - mõni tahabki pigem nii. Ja üksikuks võib kokkuvõttes ka selline jääda, kes abielus on olnud - lahutused, surmad....
Pole mõtet oma kibestumist üksikute peal välja elada, sest keegi meist ei tea, kuidas oma elupäevad lõpetab.
lia29. juuni 2014, 20:06
Tähendab, et naine, kellel on väga hea sissetulek ja väga hea haridus ning kindel meessõber aastaid, on libu? Abielunaistel on seaduslikult sõlmitud liit, aga tänapäeval on ka teisi kooseluvorme. Keskealine inimene ei kiirusta ka kohe registreerima.
Mul nii mõnigi keskastme juhist tuttav, kes kooselu harrastab.
Ise olen viimased 20 a. vooruslikku elu harrastanud ja enne seda oli kooselu 2 a. vältel ühe meesterahvaga.
Nii et tõesti väga kogenud.
Eks igaüks hindab ikka oma rikutuse tasemelt ja ÕL taolises sopalehes ei tasu asjalikke kommijaid otsida.
to Madis29. juuni 2014, 16:42
Päriselt oledki nii naiivne?
madisekene vist29. juuni 2014, 17:27
tunneb kadedust. mõtleb: küll on tore töö, peened klanitud härrad poputavad, kuldavad üle, kannavad kätel ja hellitavad, tõesti mis lust ja lillepidu. no miks sina, madis siis nii äraütlemata juhm olid, et prostituudiks ei hakanud. tead, kunagi ei ole inimesel tarvis kedagi kadestada. kadestamine on destruktiivne ja ei vii kuhugi. kui inimene näeb, et keegi tegutseb targemini, siis on mõistlik eeskuju võtta, kes keelab sul sama teha.
MADIS29. juuni 2014, 21:52
Mina ja prostituudiks? See rohkem nagu naiste amet, maailma vanim elukutse. Meesprostituudeks? Vabandust, ma ei ole mingi homo. Pealegi, sel ajal kui mina noor olin, pandi pederastid rootsi kardinate või okastraadi taha. Aga kui sina, kulla ilkuja, oled veel nooremas eas, võid ju ise prostituud ametit proovida. See ju praegu suure au sees pealegi.
P.S. Mina kedagi ei kadesta. Ise töötasin end raske töga üles, ise omandasin kaugõppe teel kõrgema hariduse. Keda mul kdestada? Pigem hoopis põlastada. Neid, kes tahavad elus kõike kergelt ning ilma vaevata kätte saada, ise aga vaid elu nautida.
to to Madis29. juuni 2014, 22:07
Kus kohas sa seda naiivsust näed? Äkki selgitad täpsemalt. Või kuulud nende hulka, kes enese ihu müümist idealiseerivad ning heroiliseks peavd? Eetiliste vaadetega ning kõrge moraaliga inimese jaoks on oma ihu müümine pigem põlastusvrne nähtus.
To ära muretse: naine 30 ütleb29. juuni 2014, 16:37
Ma nii labaselt end ei väljendaks nagu siin eespool tehtud on, aga sulle "ära muretse" ma ütlen küll. Et on kaks täiesti erinevat asja, kas kaunis kõrges eas naine, kes saab endaga suurepäraselt hakkama või Anu Saagim. Kahjuks see, kuidas ta käitub või end välja laseb paista, teeb ta väga inetuks inimeseks. Labasus ei ole elu nautimine, kui su ajukäärus just puudujääke pole.
mees29. juuni 2014, 16:36
Kommentaator Madise näol on tegemist kuival oleva vanatüdrukuga, kelle voodi, vaatamata vanatüdruku kõrgele moraalile, on ikka veel tühi ja tühjaks jääbki kui tädi oma suhtumist seksi ei muuda.DD
naine 3029. juuni 2014, 16:41
Sinult on küll iba suust välja lastud. On sul uduaimugi, kui mitu naist on maailmas, kes ei ole enda keha müünud raha eest, ja on abielus ja omavad pere jne. Ehk siis kelle voodi on täidetud ja pole vanatüdruk, ning üllatuseks ei pidanud selleks li...na töötama?
karm värk29. juuni 2014, 16:19
kui enam jalgu kokku panna ei saagi.
MADIS29. juuni 2014, 16:09
Vanad õnnetud prostituudid? Aga mina neile küll kaasa ei tunne. Ise nad endile selle lõbusa ameti ning hõlptulu ju valisid, Lõbusa ja kerge. Kuid samas ka devalveeruva karjäär ning pikaaldase allakäigu. Nagu öeldi kunagi telesaates, et : valik on sinu! Alternatiiv ju oli. Minna kuhugi ausale tööle. Ükskõik kuhu. Kas vabrikusse konveieritöölisks, koristajaks, poemüüjaks, lapsehoidjaks, pesunaiseks . Töötanuks, läinuks mehele, sünnitauks lapsi ning olnuks korralikud ning ausad pereemad ning abielunaised. Kui olnuks võimalusi rohkem haridust saada, võinuks saada ka pisut enamaks: kontoritööle näiteks. Või spetsialisiks.
Nemad valisid omale ise kergema vastupanu tee. Ei rasket tööd, ei õppimist. Hargita muudkui jalgu. Kerge ning lõbusa elu. Meelitavad mehed, komplimendid, kingitused, lõbustused, seks kergelt tulnud raha j.n.e. Aga siis tuli vähehaaval vanadus, müüdava keha turuhind langes. Kuid nagu öeldud - see samm oli nend endi valik! Õige vi vale. Igaüks on ise oma ünne (või õnntuse) sepp.
vaata ,MADIS29. juuni 2014, 19:25
vahel pole ise vaja valida lit...i ametit.Vahel pole vabrikut ega midagi.
Ega see tööna vast kerge ei ole,ei muidu narkariks ega joodikuks minda .
Isegi sir Paul võttis omale abikaasaks kõrgklassi libu,eliithoora .
Meil on daam,kes võtab vanainimese asja eest isegi oma seaduslikult abikaasalt raha ausalt ning kenasti.
Madis võiks elu vaadata lahtiste silmadega.
MADIS29. juuni 2014, 21:43
Kuramuse hea on kõik oma raske saatuse kaela ajada ning allavoolu kaasa ujuda. Mina ise kasvasin näiteks väga vaeses maaperekonnas, isata peres, Ema teenis sovhoosis kopikad. Peres, kus oli veelgi lapsi ning palju kodust tööd. Logeleda ei saanud. Kui ise tööle läksin, pidin ka veel rahaliselt väiksemaid toetama.
Alkoholism? Narkootikumid? Enese keha müümine? See kõik on enesepettus, minnalaskmine. Tööle läksin ma sinna, kuhu teised, pepsimad, minna ei tahtnud. Raske, must ning tervistkahjustav töö, Vahetusetöö, ka öösiti, Ning tööl käia ka puhkepäevadel, graafiku järgi. Kuid see eest sain enam-vähem korralikku palka. Teadsin täpselt, et minu eest ei seisa elus mitte keegi, et ise pean elus edasi murdma ning veel sugulasigi aitama.
Sellega ma aga veel ei rahuldunud. Omandasin aja jooksul kaugõppe teel ka lõpuks kõrghariduse, kuigi olin siis juba üle 30-ne. Sain spetsialistiks, isegi ülemuseks. Teenisin päris kenasti ja omandasin autoriteedi. Tegelen iseõppimise ning silmaringi laendamisega seniajani, kuigi olen ise juba pensionieelik. Alkoholile ning narkootikutele annavad sõrme vaid need, kes on nõrgad või laisad, kellel pole tahtejõudu ega elus kindlat sihti silma ees. Kes pole mitte sihikindlad töötegijad vaid pigem enesehaletsead ning elunautijad.
Kahjuks30. juuni 2014, 02:55
Kõik nüüd ikka ise küll seda ametit vabatahtlikult ei vali! Anna ikka olla! Mõtle, ku paljusid vägistatakse, surmani hirmutatakse, alandatakse, seksiorjusesse müüakse. Vabalt valitud amet? Maailma igas nurgas pole kooligi, rääkimata võimalusest abi saada. Kahjuks igal maal ei ole mitte nii, et ise teen, ise õpin, ise maksan, ise töötan. Kõigis naistes ei ole seda ISE"t, on õrnu ja hapraid naisi ka, ei ole kõik mehelikult läbilöögivõimelised. Elu on erinev. Ei usu, et seda tööd suures rõõmus tehakse. Pigem ikka häda sunnil, sest muud ei ole võimalik või ei osata ennast aidata.
eelmisele30. juuni 2014, 03:39
Muidugi on mõningaid prostituute, keda on seksiorjusesse müüdud. Aga enamasti neid, kes on naiivikud ning lasknud ed ära moosida, hea teenistuse lootuses kuhugi välismaale lõksu meelitada. Kuid isegi neil naistel on hea tahte korral hiljem võimalus oma elus uus lehekülg keerata, kusagil võõrsil taas puhtalt lehelt otsast alustada, minevikuga lõpparve teha. Aga ju siis enam ei tahetagi, on juba ära harjutud.
Aga enamik litse on ikkagi vabatahtlikud. Vaatan praegu neid arvukaid minijupatsites 13-14 aastaseid värvitud plikatatikaid, kes poistega ohjeldamatult ringi aelevad ning napsitavad. Mõned neist on juba sellised elueided, et ei lähe enam kooligi. Milleks siin veel tüütu kool? Seks ning poisid! Alkohol ning narkots! Lõbutsemine, orgiad ja peod! Ja moraalilugejad käigukõik kus... Aga mida neist edasi saab, kui nad põhikooligi ära ei lõpta, gümnaasiumist ning kõrgharidusest rääkimata? Praegu on isegi gümnaasiumiharidusega raske head töökohta leida, mida siis veel lõpetamata põhiharidusest rääkida. Kes neid ootab, kes neile head palka maksab? Isegi bakalaureus ei saa kohe peaspetsialisti või ülemusekohta. Tuleb madalamalt alustada, end tõestada, karjääriredelil ölespoole turnida. Aastaid.
Aga lõpetamata põhiharidus, milline on tööturul nende väljavaada? Miinimumpagaga koristajaks? Perspektiivga sellele tasandile jäädagi? Seda juba kerget elu maitsnud elueidele? Selge, selline läheb pigem vabatahtlikult litsiks. Ajab jalgu laiali, naudib ning kasseerib raha sisse, võtab vastu kingitusi. Kuid seda head elu on vaid seniks, kuni tal on veel nägu ning tegu on. Siisalgab aga paramatu, kiirenev allakäik. Kuni rentslisse välja.
Küsimus30. juuni 2014, 05:02
Kelle peale siin siis näpuga näidata? Nende alaealiste plikade peale, kellel mõistuseraasu veel polegi??? Nad ei suuda ju enda eest vastutada, ei ametlikult, mitteametlikust vastutusest rääkimata! Üks keskmine lapseohtu inimene ennast tavaliselt üles ei tööta, sest tema kõrval on sadu ja sadu ohte ning virvatulukesi. Tasuks mõelda, kust need probleemid alguse saavad!!!
Ahah30. juuni 2014, 05:09
Et kui noor inimene on naiivik, siis on ta ise süüdi? Või kohe dignoosiga sündinud? Omades ka kõrgharidust lisaks muudele haridustele, tahaks ka teada, kuidas oleks võimalik KOHE SIIA MAAILMA TARGANA SÜNDIDA, et järgmisel korral enam õppima ei peaks ja et õnnestuks läbi elu vigu tegemata liuelda? Mina küll ei saa üldistada, et kõik prostituudid oma oma elus ise süüdi. Soovitan natuke inimhinge psühholoogiat uurida, kui raha teenimisest aega üle jääb!
to Ahah30. juuni 2014, 10:16
Ära kääna sõnu! Jutt oli mitte kõigist vaid enamusest. Keegi ei sünni targana? Kah õige. Aga kui sul on kõrgharidus, siis peaksid isegi teadma - õppida on vaja! Ja õppimiseks tuleb siiski aega võtta ning keskenduda, kui sa just sündinud geenius pole. Samuti tuleb nii mõnestki loobuda ja valikud teha. Silmaringi tuleb endal laiendada. Muidugi tehakse ka vigu, kuid vigade tuleb õppust võtta, mitte rahumeeli allavoolu kaasa ujuda.
Küsimusele30. juuni 2014, 10:30
Mina pidin peres mehe eest väljas olema juba 15-16 aastaselt, olid rasked olud. Aga milliseks laps kasvab, oleneb paljuski tema vanematest, tema kasvatustest. Temale kujundatud harjumustest - mina näiteks lugesin väga palju, laiendasin oma silmaringi. Muidugi on kaasajal, eriti linnas neid virvatulukesi, suulinna tulesid märksa enam. Kuid siin mängib oma osa ka sõprade valik, Need kas toetavad või vastupidi - kisuvad põhja. Ning eriti vanemad. Need käivad aga tööl, vahel isegi väljamaal. Elavad oma elu, ajavad oma asju, lahutavad. Isa aseme onl sageli hoopiski kiiresti vahelduvad ema elukaaslased. Mitte just suurepärane eeskuju. Ning vanemad . Ka nende võimalused on piiratud. Last lüüa või karistada ei tohi. Samuti kurjalt noomidagi - lapsel on õrn, tundlik hingeelu! Vabakasvatus! (pigem kasvatamatus). Ja jumal hoidku, kui lapsele ata-ata tehakse. Mullu oli meie kandis juhus, kus lapse vanaema mingile 4-5 aastasele sõnakuulmatule jõmpskale laksu andis, Too loopis kive aknasse ja ei mõelnudki keelamisest hoolida. Ühesõnaga, kompas temale lubatu ning lubamatu piire. Ja tulemus? Naabrinaine kaebas, vanaema tiriti politseisse ning sai lõppkokkuvõttes karistuse ka.
Näe!29. juuni 2014, 15:49
Pildil ongi ju katuseaknast sisse potsatanud karu! Punane kleit kah seljas.
töll29. juuni 2014, 15:28
A kuidas see kõik sakslastega seotud on? (Ögö köidas söö köik sökslöstögö söötöd ön?)
kodanik29. juuni 2014, 15:24
Minge millisesse keskmisesse hooldekodusse ja sealsed naised näivad hullemalt närbunumad ,kui see naine pildil,kes veel teeks sellisel ametil tööd----------vaadake naise nägu ja saate aru,naerusuine vana naine ,kes naudib nüüd elu ja tal on mida meenutada.
Tore ju!29. juuni 2014, 15:23
Mõnel maal peetakse libudest kah rohkem hoolt kui meil siin Eestis tavainimeste eest.
arvi29. juuni 2014, 15:07
Need tublid naised väärivad seda.
RIKAS TROFEEMEES29. juuni 2014, 15:07
kas trofeenaisi ka sinna võetakse, kui nad trofeenaisteks enam ei kõlba?
Rikas trofeenaine30. juuni 2014, 05:14
Mina võtan küll, aga ainult rikkaid trofeemehi, uksehoidjaks.
tinn29. juuni 2014, 15:02
Ma arvan, et see karu oli ka endine prosituut :D
ei29. juuni 2014, 16:21
karu oli ainus klient, kes kortsus ihu ihaldas.
Hmm29. juuni 2014, 14:27
kas keegi oskaks seletada mida ühist on Mexico City südames asuval prostituutide vanadekodul ja
Alaskal katuseaknast sisse kukkunud noorel isakarul?
2 in 1?29. juuni 2014, 14:29
................. Mõni müüb komme või sigarette, mõni peab pruugitud rõivaste letti – kuid mõni jätkab oma keha müümist. Ka kortsus ihule jagub kundesid.´
Karu kukkus katuseaknast sisse
Alaska elanikud Alicia Bishop ja Glen Merrill ootasid iga hetk oma pisipoja sünnipäevakülaliste tulekut – kuid peole saabus esimesena hoopis karu, kes elutoa katuseaknast sisse mürtsatas. ..........
2 in 1?29. juuni 2014, 14:32
............... Mõni müüb komme või sigarette, mõni peab pruugitud rõivaste letti – kuid mõni jätkab oma keha müümist. Ka kortsus ihule jagub kundesid.´
Karu kukkus katuseaknast sisse
Alaska elanikud Alicia Bishop ja Glen Merrill ootasid iga hetk oma pisipoja sünnipäevakülaliste tulekut – kuid peole saabus esimesena hoopis karu, kes elutoa katuseaknast sisse mürtsatas. ...............
haha29. juuni 2014, 15:25
Nagu uudises kirjas, siis aknast sadas sisse karu ja karu on pildild (Ursus americanus, pildil)", mida ka artiklis mainitud. Seos kahe loo vahel on see, et esmalt kirjutatakse, kus kohast need sellised aknast sisenevad karud tulevad.
purjus toimetaja29. juuni 2014, 15:47
Seos väljendub ärajoonud toimetaja diletantlikus töösse suhtumises
oligi29. juuni 2014, 19:20
purjus,paratamatu,enamus ongi nii.
Liikluse reguleerija.29. juuni 2014, 14:17
Kas bravuuritanist Anu Ajusaagim lõpetab ka seal?
ära muretse..............29. juuni 2014, 15:32
Sina kui liikluse reguleerijana,lõpetad kraavis ---aga proua Anu on enesele kindlustanud ilusa vanadusepõlve ja ka koha kus elab edasi ,nagu kuninganna.Aga ta elab veel kaua kaua ,kuna naine teab ,mida ta väärt on ja teeb kõik selleks ,et kaua noore ja tervena välja näha. Aga sina reguleerija,sae oma aju ise edasi. Anule edu ,oled mulle alati meeldinud ja seda ütleb 65 a. ka elu nautiv ja enese eest hoolitsev naine......................