EI PÄEVAGI LAHUS: «Selgeltnägijate tuleproovi» võitja nõid Nastja esitles eelmisel nädalal oma neljandat raamatut «Nastja. Armastuse maagia», kus ta jagab õnneliku suhte nippe, õpetab, kuidas olla naiselik ja soovitab mitmesuguseid armuretsepte. Nastja rääkis Õhtulehele, et pole olemas tütarlast, kes ta mehe perest ära viiks! Nastja sõnul pole nad Igoriga 14 aasta jooksul ühtegi päeva lahus veetnud ja netikommentaatorite jutud, et naine kasvatab last üksinda, pole tõsi. Foto: Meelis Tomson
Inimesed
27. juuni 2014, 07:00

Jah, tülitseme mehega nagu itaallased, kuid ta ei ole minu juurest kunagi ära käinud! (45)

Nõid Nastja tõrjub ringlevaid kuulujutte oma abielu kriisist.

"Mina ja minu abikaasa oleme väga emotsionaalsed inimesed. Ma ei varja, et olen taldrikuid puruks visanud ja ustega paugutanud. Vahest vaidleme nagu tõelised itaallased, kuid see ei tähenda, et meie abielus oleks midagi viltu, vastupidi, kõik on väga hästi!" lükkab Eesti "Selgeltnägijate tuleproovi" võitnud Nastja ümber sahinad, nagu oleks ta pereelu mõranenud.

"Me pole 14 abieluaasta jooksul olnud ainsatki päeva teineteiseta. Praegu olen koos abikaasa Igori ja tütre Jasnaga suvilas, kavatseme siia jääda viieks päevaks," kinnitas Nastja Õhtulehele, et ei tasu uskuda Delfi Publiku anonüümset kommentaatorit, kes kirjutas, et ta jagab oma värskelt ilmunud raamatus "Nastja. Armastuse maagia" inimestele õnneliku abielu retsepte, kuid ise kasvatab last üksinda.

"Igor on väga hea isa, kes tegeleb oma lapsega erakordselt palju nii kodus kui ka väljaspool koduseinu. Näiteks toob ta alati Jasna trennidest ise koju. Me elame ikka ühe katuse all ja kasvatame last koos," räägib Nastja.

"Me ei tülitse iga päev, kuid vahel ikka."

Publiku kommentaaridest võib leida ka teise selgeltnägijat kompromiteeriva mõtteavalduse: "Nastja, ole palun inimeseks ja ära häiri oma naabreid Paekaare tänaval kisa ja lärmiga õhtuti ega öösel."

Nastja kostab, et elab tõesti Lasnamäel Paekaare tänaval ega varja, et on abikaasaga vahel üsna lärmakad.

"Ilmselt kirjutasid selle kommentaari meie naabrid," naerab ta.

"Keegi pole meie peale kaebamas käinud, kuid vaiksed me tõesti pole. Me ei tülitse iga päev, kuid vahest ikka. Ma nimetaks seda isegi pigem vaidlemiseks. Näiteks viimati tõstsime häält, kui ei saanud ühele meelele selles, kas saata last suvelaagrisse või mitte," meenutab Nastja oma viimast ragistamist mehega.

"Igor arvas, et laps võiks minna, mina ütlesin, et mina olen ema ja mina otsustan! Minu meelest on kuueaastane Jasna laagriteks veel liiga väike," kaitses ta oma seisukohta ja jäi vaidluses peale.

"Mina ja minu abikaasa oleme väga emotsionaalsed inimesed. Ma ei varja, et olen taldrikuid puruks visanud ja ustega paugutanud. Vahest vaidleme nagu tõelised itaallased, kuid see ei tähenda, et meie abielus oleks midagi viltu, vastupidi, kõik on väga hästi!" leiab Nastja, et kuum vaidlemine võib suhtele isegi kasu tuua.

"Inimesed on erinevad, mõned vaiksed, mõned mitte. See, kui peres on alati harmoonia ja vaikus, ei tähenda veel seda, et tegemist on absoluutselt õnneliku perega," usub ta.

Nastja sõnul võivad nad abikaasaga küll riielda, kuid kumbki pikka viha ei pea ning mõne aja pärast unustatakse lahkheli ja minnakse tavalise elurütmiga edasi. Selgeltnägija põhjendab emotsionaalseid vaidlusi oma abikaasaga ka sellega, et mõlemad neist on segaverd: "Meie soontes voolab nii mustlase, itaalia, juudi, kreeka kui ka türgi verd. Kui Igor ja Jasna sõidavad koos autoga, kuulavad nad sütitavat itaalia ja kreeka muusikat."

Abikaasa veedab vaba aega autos

Kommentaaridest leiab ka sellise väite: "Tal endal (Nastjal – toim) peresuhted täitsa liiva jooksnud. Üks õnnelik mees ei põgene naise eest öösel autosse magama/puhkama."

Küsimusele, kas ta mees magab maja ees autos, puhkeb Nastja naerma.

"Sellist asja pole küll kunagi olnud! Jah, Igor istub tihti oma autos ja testib seda. Kuna ta on autolukksepp ja tal ei ole kunagi aega tööl oma autoga tegelda, siis teebki ta seda vabal ajal," on Nastjal vastus kohe olemas.

"Mul ei ole midagi selle vastu, kui ta läheb alla ja istub oma autos. See on nii-öelda tema privaattsoon. Pealegi – ma tean, kuidas talle meeldib masinatega tegelda. See on nii tema töö kui ka hobi."

Nastja sõnul ei loe ta kunagi kommentaare ja suhtub sellistesse kõlakatesse rahulikult: "Mind sellised jutud ei hirmuta. Pigem on see isegi hea märk, kui inimesed sinust räägivad, sest järelikult on sinu tegemised kellelegi korda läinud, sa ei jäta inimesi külmaks. Las räägivad."