Jennifer Lopez ja Maksim Tšmerkovski.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
27. juuni 2014, 07:00

Jennifer Lopezil juba uus silmarõõm (3)

Äsja koreograaf Casper Smartist (27) lahku läinud latiinokaunitar Jennifer Lopez (44) naudib juba järgmise tantsija seltskonda. Laupäeva veetis ta saatest "Tantsud tähtedega" tuntud ukrainlase Maksim Tšmerkovskiga (34). Lauljanna esines Connecticutis ühes kasiinos, kus Maksim tema kontserdile kaasa elas, kirjutab Us Weekly.

Seejärel suundusid nad ühiste sõpradega ööklubisse Shrine, kus jäid pildile väga lähestikku seistes ja naeru kihistamas, samal ajal, kui Maksim oma telefoniekraanilt Jenniferile midagi näitas. Lopez ei pidanud paljuks ka oma tõeliselt musklis kaaslase najale naalduda. "Maks sosistas midagi tema kõrva ja kallistas teda. Nad käitusid väga flirtivalt. Jenniferi naeratus oli kõrvuni ja paistis, et tal on tõeliselt lõbus," kirjeldab toimunut üks kohalviibinu.

Korraks hoidnud Jennifer ja Maksim isegi käest kinni.

Lopez ja ukrainlane astusid koos üles novembris Ameerika muusikaauhindade jagamisel ja olevat sestsaadik suhtlema jäänudki. Suhtekõlakad ringlevad märtsi lõpust, mil Jennifer ja Maksim paistsid viimase venna Vali sünnipäevapeol lahutamatud. Paari nädala eest tulid need kuuldused uuesti päevakorda, kuigi Lopez väitis nii Twitteris kui ka Sirius XM-le antud raadiointervjuus, et on hetkel vaba ja vallaline ega soovigi kohe uude suhtesse hüpata. Ka mitu tema lähikondlast on tõtanud meediale kinnitama, et laulja on Maksimiga vaid sõber. Üks lähedane allikas aga märkis ajakirjas People, et sellest suhtlemisest võib välja areneda midagi enamat.

Maksimil lõppes läinud aasta lõpus suhe modell Kate Uptoniga.