SEE LÕBU SAI SAATUSLIKUKS?: Hispaania südametemurdja Antonio Banderas ja Bollywoodi iludus Mallika Sherawat nautisid 2012. aasta Cannes’i filmifestivali tantsupõrandal ennastunustavalt teineteise seltskonda. Kas just selle episoodi avalikuks tulek lõi parandamatu mõra Banderase ja Melanie Griffithi kaua püsinud liitu?Foto: Coleman-Rayner
Inimesed
27. juuni 2014, 07:00

Banderase abielu läks siiski truudusetuse nahka? (6)

"Kummaltki poolt polnud mingit petmist," toonitas Antonio Banderase ja Melanie Griffithi sõber ajakirjandusele, kui näitlejapaari lahutus mõne nädala eest ilmsiks tuli.

Nüüd aga väidab ühe Banderase silmarõõmu parim sõber, et mehel on viimastel abieluaastatel mitu kõrvalehüpet olnud. Griffithit hakanud asi häirima siis, kui kaasa teiste naistega flirtides kaamerate ette jäi ja meediatähelepanu kaela tõmbas.

Mais, vaid pisut enne lahutusuudist, jäi Antonio Banderas Cannes’i filmifestivalil pildile koos näitleja ja koreograafi Natalie Burniga kirglikult flamenkot tantsides. Vene päritolu neiu (sünninimega Natalja Guslistaja), kes näitles koos Banderasega filmis "Palgasõdurid 3", kinnitas meelelahutusuudiste portaalile Radar, et neid seob vaid sõprus ja mees kurtis talle vahetult pärast tantsu abielumuresid: "Ta ütles, et püüab abielu uuesti toimima saada. Vastasin, et ta peaks kindlasti proovima probleemid lahendada, ja avaldasin lootust, et nad hakkavad taas paremini läbi saama."

Fotod võisid siiski anda Banderasega 17 aastat abielus olnud Melanie Griffithile viimase tõuke lahutuspaberid sisse viia. Kahe aasta eest, kui Hispaania südametemurdja jäi Cannes’is vahele kuumas tantsuhoos koos India näitlejatari Mallika Sherawatiga, lõi see Banderase ja Griffithi vahele tugeva kiilu, räägib Sherawati parim sõber, Los Angelese stilist Ivan Bitton Radarile.

Bitton filmiski nende seksikat tantsunumbrit, kuid vannub, et tema ei lekitanud videoklippi meediasse. "Nad tantsisid väga intiimselt. Banderas õrnutses Mallikaga julgelt ja avalikult. Ta korrutas: "Jumaluke, kui kaunis sa oled!"" meenutab stilist.

Paaril ei lastud aga eriti kaua teineteise vastu liibuda, sest üks naine marssis tantsupõrandale ja lükkas Mallika eest ära. "Jäi mulje, nagu tahaks ta öelda: "Hoia mu mehest eemale!"," nendib Bitton, kes kuulis hiljem, et vahelesegajal oli väidetavalt Banderasega armulugu.

Ta on Banderast näinud ka kolmanda abieluvälise silmarõõmuga: näitleja nautis Cannes’is jahi pardal ühe õhukeste juustega Ameerika tütarlapse seltskonda, samas kui Melaniet polnud kusagil näha.

Bittoni sõnul ei piirdunud Banderase ja India kaunitari Sherawati suhtlus kaugeltki ühe tantsuõhtuga: "Ma tean, et Banderas viis Mallika Hispaaniasse. Arvan, et ta sattus Mallikast tõsiselt vaimustusse. Nad sõitsid puhkusele täiesti kahekesi. Banderas viis Mallika reisile oma naise teadmata. Ta tegi kõik selleks, et reis oleks väga diskreetne."

See aga ei takistanud Banderasel ka teiste armukestega aega veetmast. "Ta näitas end kogu aeg avalikkuse ees mingite muude naistega. Griffith pidi teadma, et Banderasel on teisi," on Bitton veendunud.

Kui tantsuvideo kolm kuud pärast filmifestivali avalikkuse ette imbus, oli näitleja tulivihane: "Ta ütles Mallikale, et pärast seda videot hakkas tema abielu allamänge minema. See tekitas tema ja ta naise läbisaamisse probleeme."

Bitton usub, et asi on lihtsalt selles, et kõrvalehüpe avalikuks tuli. "Neil oli ilmselt kokkulepe, et Banderas võib teiste naistega flirtiga, kuni ta ei tee seda kõigi silme all. Ma arvan, et just seepärast Melanie vihastaski."

Ka Sherawatile valmistas video palju häbi. "Ta katkestas nende suhtluse, sest ta ei tahtnud, et teda nähtaks abielulõhkujana," selgitab Bitton.

Nüüd, kui Banderas on vaba mees, loodab stilist, et tema sõbrannal võiks naistelemmikuga siiski midagi välja tulla ja lool võib veel olla õnnelik lõpp: "See on vägagi võimalik. Mallika on temast sisse võetud. Ja ma tean, et Banderas oli temast lummatud. Nende vahel on ehe keemia."