Õhtulehe horoskoobid

Noorma võrdles tähetarka Hitleriga: Mangi jutt on teile ohtlik! (90)

LISA KOMMENTAAR

Ei midagi uut ...1. juuli 2014, 23:39
... ehk, kõik uus on hästiunustatud vana... Kunagi ütles üks kuulus maarohtudega ravija, et kui inimene on üks osa loodusest, siis ravimi temale leiab ka loodusest, ainult et iga haiguse puhul tuleb see õige üles leida. Näiteks loomad leiavad selle taime instiktiivselt üles ja närivad seda või söövad seda vajalikku taime.
Muidugi on ka haigusi, kus tõesti taime- ja loodusravist jääb väheks. Esimene valik loodusest, viimane võimalus keemiliselt sünteesitud ravimitest.
Sven30. juuni 2014, 18:46
Veel üks küpsund; banderovlane.
Õhtulehe jama.29. juuni 2014, 19:31
Ausalt öeldes on see teema paras õhtulehe väljamõeldis. Kui te päriselt oleksite saadet kuulanud, siis on selge et Mart Noorma väljendas Mangi Kõnepidamise oskust Hitleri omaga, sest tegelikult Hitler oskas korraliku kõnet pidada. Aga ei. Muidugi oli vaja Õhtulehel uus skandaal välja tuua ning selline pilt panna.
Parem hilja kui mitte kedagi29. juuni 2014, 17:48
Ärkasin eile vara ja igavusest lugesin ajaviiteks Tallinna TV tutvumiskuulutusi.
Üks härra soovis tutvuda neiuga. Härra väitis end olevat ausa ja INTELIKENTSE. Kuidas teiega on,
kommenteerijad?
Igaühel oma õigus, ei seda väära teiste intelikentsus.
oks29. juuni 2014, 00:16
Maalehest jäi mulle meelde lause,,,,,,Maausk on algkool, ristiusk on keskkool ja metafüüsika on kõrgkool, Selles suhtes omab mang kõrgharidust, aga huvitav oleks teada, mis laulu see Noorma siis laulab kui ta Mangi vanuseks saab
AB 26. juuni 2014, 17:20
Üks kes maaelu hävitas ongi rumal. AGA valiti veel kõrgele kohale, et mitte-midagi mäletada.
Juss26. juuni 2014, 15:08
Julgen väita , et Mangil on 100% õigus. Need inimesed kes usuvad ainult seda, mida käega katsuda saab, on oma vaimses arengus peatunud ja hukule määratud. Iga inimene kasutab oma valiku võimalust. Meie riik ja noored on oma moraalituses võtnud sellise suuna nagu kunagi esimees Mao, kes ei ole meie poolt see on meie vastu.
jang26. juuni 2014, 14:06
Huvitav, et Mangil pole kunagi midagi head ennustada, ainult halba. Siiski juhtub miskit head ka siin maamunal. Kui ta nii suur selgeltnägija on, miks ta näeb ainult negatiivset ja seda kuulutab. Tema kuulutused tunduvad pigem manamistena. On keegi kuulnud, et ta miskit head ennustab?
26. juuni 2014, 10:01
UUS KITLER ON SÜNTINUT. 1 KORD TA ELAGU, 2 KORDA TAELAGU, 3 KORDA TAELAGU KES MUU KUI IGOR MANG.
NOORMAL ÕIGUS ! 12 points :)26. juuni 2014, 08:03
see raadiojaam tuleb kohtusse kaevata ! MANG ' ILE BOIKOTT !
Mangil õigus26. juuni 2014, 07:07
Tänane farmaatsia tööstus tegeleb vaid sümptomite leevendamisega kuid päris haiguse tuuma ei ravita ja nii sa jäädki neid tablette neelama. Enne 1936 aastat kui praegune tabletimajandus oli veel lapsekingades moodustas 40% ravimitehulgast kanepipõhised preparaadid, väike seaduse muudatus ja äri lõigi lõkkele. Miks keelatakse inimestel kasutada puhast looduse taime millel erinevalt tabletidest puuduvad negatiivsed kõrvalmõjud? Hiljutine artikkel ka sellest kuidas on kanepiõie õli abil võimalik ravida ka vähki.
http://www.telegram.ee/toit-ja-tervis/eesti-pere-lugu-vahiravi-rick-simpsoni-kanepioliga#.U3PyW_l_sW...
Minu hea tuttav Soomes töötab loodusravipoes. Käin seal harva 26. juuni 2014, 06:19
sest on väga kallis koik. Aga kookosrasva ja pärnaoie teed ja kummeliteed ja naturaalseid seepe käin ostmas kyll. Korjama ise ei joua enam minna. Ja kysisin ykskord et kas on olnud juhuseid kui loodusravist on olnud toesti abi . Ta ytles et yhel mehel oli olnud vähk ja öeldi et sureb . Ja see mees oli ostnud neilt okaspuu uudet. Myyjakse( poole liitrilistes pudelites ) Oli siis joonud seda uudet ja väga palju ning oli terveks saanud ja teda tänamas käinud. Usuun seda sest lapsena sai männivorseid kevadel söödud . Olin väga haige laps j tervis läks seepeale paremaks. On head asjad omal ajal oli vanni jaoks männiekstrakt see oli nii hea. Kuusevaik on väga hea igasuguste haavade parandamiseks Korjate seda vaiku ja sulatate veevannis yles ja korjate prygi välja ja panete juurde näiteks void. Saate ravimi mis ravib kauaaegsed poletikud ja mädanikud. Eriti diabeedist tekkinud jalahaavad.
tean29. juuni 2014, 12:50
vanaemal oli tehtud salv mis sisaldas kuusevaiku, mett ja edasi ei mäleta. küll aga ravis see kõik mädased haavad ja põletikulised kohad- nahal terveks. ka kõige jubedamad haavad. loll olin, et ei kirjutanud koostise üles.
Eeva26. juuni 2014, 03:13
Mina ka Mangiga nõus. Ravimid on saast,mis ei ravi teid vaid tapavad. Ise ei kasuta juba aasta rohtusid ja tervisel pole häda midagi. Isegi nohu ja köha talvel pole. Liikuge ringi palju ja JOOGE PUHAST KAEVU VETT ja kohe palju. Aitab muide ka peavalu vastu. Aga eks igaüks ise teab,mis teeb!!!
buuuuuu25. juuni 2014, 23:52
minge oma hingelise juraga peeru
Olen selle Nooramaga mõus - mingu Mang oma juraga mangi !!!!!!!
oks25. juuni 2014, 23:40
kõik on õige, arst ravib ---loodus tervendab, Tablettidest patuoinast teha on küll inetu. Kui ta kirjutabki midagi mille suhtes teda on nõustatud ja isegi võibolla talle makstud, siis on see täiesti normaalne ja kui peaksid olemas olema eutomaasiatabletid. nagu siin keegi mainis,,, siis võib kindel olla et needki ostmata ei jää
Tänapäeva tudengid teavad hard-rockist ja joomisest ja oksendamisest väga palju.25. juuni 2014, 20:57
Üks ameerika talent-teadlane julges välja öelda oma arvamuse füüsikalise maailma kooslusest ja sellest välja- või sissepoole voolavast energiast. "Noorkutt" tahab Mangi arvelt endale kuulsust koguda.
Tom25. juuni 2014, 20:54
Mangil kruvid logisevad. Teine tark Kuuse taat lubas jaanipäevaks küll vihmast aga SOOJA ilma. Kuidas vanad mehed küll nii edevad saavad olla, et pildil olemiseks s...a suust välja ajavad!?!?
Anni25. juuni 2014, 20:33
Mul on haigus mida ravimtaimedega ei ole võimalik ravida. Võimaluse korral olen alati eelistanud loodusravi, aga praegusel juhul olen ikkagi tablettide peal ja tunnen et toimib hästi. Ma arvan, et kummaski osas ei tohiks äärmustesse minna, mõlemad peaksid üksteist täiendama. Tablettidega tuleb ikkagi ravida ainult selliseid haigusi, mis loodusravile ei allu. Vaksiinidega on samamoodi, vaksineerida tuleb tõsiste haiguste vastu, mitte iga gripipuhangu ajal!
Juku25. juuni 2014, 21:45
Kõik õige, mis MAng räägib, aga sellega on täpselt sama mis ka tava arstidega, lihtsalt ei osata asju õigesti diagnoosida ja õigeid võtteid ravimisel rakendada. Peale selle on vaja, et ka inimene ise oleks suuteline oma energiat suunama, kuid keegi meile seda ei õpeta ja kõik pole ka võimelised seda tegema, lihtsa tableti neelamisega saab iga loll hakkama.
Alex25. juuni 2014, 20:22
Peavoolu esindaja(Noorma)ei saagi ju muud juttu ajada.Pooldan alati maalähedast Mangi.
mati25. juuni 2014, 20:16
kuulake enne saade ära ja alles siis tehke järeldusi http://heli.er.ee/helid/1580042.mp3
Kui see tähetark tripperi saab 25. juuni 2014, 20:07
siis asub allikavett jooma ja saab nakkusest lahti ! Tegelikult jah ,kui paar kuud kannatab tilkumist .
Üks endast lugupidav inimene25. juuni 2014, 20:39
Üks endast lugupidav inimene nii madalale ei lasku, et tripperit saada. Niipalju võiks ikka teadmist olla, kuidas enda tervist mitte ohtu seada.
tarkpea25. juuni 2014, 21:23
haigused ei kände pidi vaid ikka inimesi pidi !
Ikka ise25. juuni 2014, 21:40
Ise tegi, ise tegi - ikka ISE tegi.....just nagu vastavas eesti rahvajutus kirjas on!
Mittemiski ei käi, kui käimist keelatakse! Süüdistada saab ikka ja ainult iseennast.
Iseise25. juuni 2014, 21:45
Ise tegi, ise tegi, ikka Ise, kes siis muu - just nagu kunagises eesti rahvajutus kirjas on. Näpuga saab pärast ikka iseenda peale näidata!
Mittemiski ei käi, kui käimist keelatakse!
kas 25. juuni 2014, 20:06
sama teemat inetutest piltidest pole juba küllalt kritiseeritud - meie sportlastest jpm ? ja ikka leidub neid, kes selle õnge lähevad ja veel parastavad!... teine teema on see, et mingi lause tõstetakse äärmuslikkuse väljenduseks, millisena see polnud mõeldud. seega tõesti vaid neidki kalduvusi vaadates on tõesti mure noorte pärast, et ennem elutarkuse kogumist satuvad kauaks sõltuvusse millestki, mida nad ei valda, millest vabanemine võtab aga kunagi meeletult aega ja elujõudu.
Mr Cool25. juuni 2014, 19:57
Mang, anna noile haledatele panniga!
hetkel25. juuni 2014, 18:55
on Hitler nii inimlik ,et kõik on lausa tema moodi!
Haider25. juuni 2014, 18:07
mina soovitan Mangi soovituste järgi käituda - seda nimetataksegi looduslikuks valikuks ja idioodid surevadki varem ära! Kogu asjale värvi lisamiseks sattus mulel kätte mingi Maaleha maikuu number kus nn ilmatargad ennsutasid jaanipäeva ilma. No ikka nii mööda kui mööda! Ja Maaleht levitab veel selliste petiste "arvamusi".
Kus nüüd on avastus25. juuni 2014, 20:37
Terve meedia on pettust täis, nüüd alles jõudis kohale? Inimene peaks ise mõtlema ja järeldusi tegema!
Külaullike versus riigikantsler25. juuni 2014, 18:06
Alati leidub nihestunud psüühikaga inimesi, kes samalaadse fenomeni kütkes viibides end tähe- vms. -targaks pidajana on endale "tõekuulutaja" rolli haaranud. Aga selliseid valeprohvetikesi vast Hitleri, Lenini või mõne teise taolise ajaloolise tegelasega võrrelda ei maksa - kategooriad on liiga erinavad: nagu krokodill ja minisisalik.
Veel targem kui Mang25. juuni 2014, 18:01
Hr.Mangil on õigus.Sellised Noorma sugused peaks kinni hoidma oma lolli pudrumulgu.
Terbit25. juuni 2014, 17:34
"... haiged võtavad tervetelt seda endasse."
Jah, nii see on! Et terve olla, hoidke puhast loodust, vett ja kauneid inimesi!
ziidiuss25. juuni 2014, 17:13
Mis sest MANGIST,KEL PALJUSKI ÕIGUS ON,ERITI FARMAATSIATÖÖSTUSE JUTUD,KUS INIMEST EI AIDATA L Õ P U N I ,VAID NIIPALJU,ET TA EI UNUSTAKS A L A T I TABLETTE OSTA!
Palju ohtlikumad on Osho taolised "geeniused",kes õpetab lapsi mitte kasvatama ega suunama,sest siis läheb kellegi "võõras mina" lapse sisse ja otsustab ju tema eest !Samas ärgitab perekondi lõhkuma,et kui miski ei meeldi,astu minema,sest sa pead tegema seda ,mis sa tahad,mitte seda,mis sa pead! Näide on minu perekonnast olemas!
pm25. juuni 2014, 19:46
Kas tõesti OSHO ajas su abielu lõhki???
25. juuni 2014, 20:54
Eks ikka vast abikaasa fanaatiline osho usk.
Looduslik valik25. juuni 2014, 16:56
Tegelikult toimivad nn ravimid edukamalt kui eutanaasia ja aitavad loosulikku valikut. Arsti poolt kirjutatud "ravimite" tarbimise kõrvalnähtudesse surnutele kohta on kena termin legally dead, googeldage. Ameerikas sureb sellesse IGA PÄEV 270 inimest (vist 2007 andmed). Seniks link http://www.collective-evolution.com/2013/05/07/death-by-prescription-drugs-is-a-growing-problem/
Anni25. juuni 2014, 20:40
Ei pea igat tabletti kohe sisse sööma, enne võid ravimilehega tutvuda ja siis on võimalus poolt ja vastu argumente kaaluda. Kui on tõsine tervise häda (näiteks vähk) siis ravimiteta sured kiiremini aga ravimitega on võimalus ellu jääda. Ravimite tarbimine peaks aga siiski jääma viimaseks võimaluseks ja loodusravi esimeseks valikuks.
tõega näkku25. juuni 2014, 16:55
Ammune tõde, et farmaatsiatööstuse kasumid on esikohal, teisana on prügimajandus.Farmaatsiatööstus tuleks jaotada mitmesse gruppi, kus kasvaja vastased ravimid tulemusi ei anna ja inimesi sureb loogu.Ometi neid ravimeid toodetakse edasi ja isegi vähendatakse nende mõju, et suuremas koguses tarvitada ja veel suuremat kasumit saada.Hea näide on vähjavastane graviola leht, mida on ühe Londoni instituudi poolt uuritud kümnete miljonite dollarite eest ja tõestatud selle efektiivsus, saamata isegi tagasi osa rahast, sest ülemaailmsesse registrisse seda ei kanta.Nii et asjaosalised , kes pole endale ravimibisnessi tagamaid selgeks teinud-olgu parem vait.Igaüks jäägu oma liistude juurde.
to : njah25. juuni 2014, 16:53
Mang ammu üle 60 . ja kas mitte need mäestikes puhtas keskkonnas elavad Tiibeti joogad ei ela kauem kui 100 a. nagu Hanna siin mainis. suurim totrus on üldistamine. ja tal on paganama õigus ! :-)
25. juuni 2014, 16:47
Ka mina ei kuula teda, kuna minu jaoks ei ole tal midagi õelda. Lihtsalt inimene räägib ja las räägib. Iga inimene teab, kas uskuda neid või mitte. Mis puudutab ravimeid siis on ju teada, et mängus on suured rahad ja rikastuvad just ravimifirmad. Mis tapab kõige enam just HIV ja aidsi põdevaid inimes? Just need samad ravimid. Kuna sellist haigust ei ole olemas. ( teadlased on kindlaks teinud) Iga inimene ise hävitab ennast negatiivse mõttelaadiga Ja tihti on ravimid mitte kasulikud meile. Ise me mõtleme oma peast välja haigusi ja nii me haigestumegi. See on minu arvamus. Aga minevik, olevik ja tulevik on inimeste enda kätes mitte tähetarkade niinimetatud teadjate käes. Mõelge positiivselt ja te olete kõik tervemad, targemad ja õnnelikumad. Las nad aga jutustavad ja las nad ennast ka imetlevad. Meie ei pea seda tegema.
just25. juuni 2014, 16:44
Mangil on õigus.Kes ei usu,sööge tablette edasi.Igaüks teeb oma valikuid.
to : Maimu25. juuni 2014, 16:44
kui sa koos Mangiga joomas käid. siis ega sa ka ise nii karsklane ju olla ei saa :ppp ja mis marki täna joote ? :D
...25. juuni 2014, 16:37
...näitekunsti on ta ju õppinudki....
mulk25. juuni 2014, 16:37
selle hullu vanamehenäraka õige koht on vaimuhaiglas, miks küll ajakirjandus propageerib selliseid ebanormaalseid soolapuhujaid?
Hanna25. juuni 2014, 16:32
On ütlus - ainult lollid üldistavad. Niiet, kui te ütlete, et ´kõik´ arstid või ´kõik´ alternatiivravi või ´kõik´ ravimtaimedega ravijad on lollid, siis mõelge ise selle esimese lause peale.
Maimu25. juuni 2014, 16:21
Mang ei ole mingi tähetark,vaid õelust ja vihkamist külvav mees.Ta on ise oma elu p...e elanud,siis nüüd vihkab kõike ja kõiki.Joogu vähem,siis on ka mõtted peas paremad.
ohtlik - muidugi25. juuni 2014, 16:18
kui tõi eeskujuks saksa riigi, kus vaimne tase oli omalajal kõrge - Kant, Goethe ja teised - aga ärme unustame, millega see kõik lõppes
kopranahk25. juuni 2014, 16:15
Mõistus võitleb Hingega. Paraku tulutult, sest nad eksisteerivad koos. Tõsi, kõige tulisemad võitlused toimuvadki inimeses endas..
Tasakaal25. juuni 2014, 16:26
Absoluutselt, nii see on. Niiakaua, kui tasakaalu ei saavutata, hävitab inimene AINULT ISEENNAST!
njah25. juuni 2014, 16:14
Enne kaasaegset meditsiini koos oma nö mürkide, tablettide ja vaktsiinidega oli inimeste keskmine eluiga 30-40a. Praegu on arenenud riikides keskmine eluiga 80-85a, tänapäeval veel siin-seal elavatel loodusrahvastel, kes toituvad oma looduslikest toodetest ja allikaveest, on keskmine eluiga endiselt 30-40a. Eks iga inimene võib sellest omad järeldused teha.
iconoclast25. juuni 2014, 16:31
Ära eksita inimesi, enne kaasaegset farmaatsiat oli lühikese eluea põhjus ikka pigem alatoitumuses, kehvas hügieenis ja kehvades elutingimustes ala´suitsutared jne... samuti sõjad ja piirkondlikud konfliktid ning ülikute piiramatu võim alluvate üle jne...
njah25. juuni 2014, 16:52
Ära eksita inimesi oma lolli jutuga. Inimeste keskmine eluiga enne kaasaegset meditsiini oli just nimelt 30-40a kui ei arvesta sõdu sinna sisse. Hoolimata sellest, et sinusugused vandenõuteoreetikud üritavad inimestele sisendada arvamust, et arstide ainuke eesmärk on sind maha tappa ja surnuks mürgitada, see ei ole nii. Arstiks minnakse õppima siiski kutsumusest inimesi aidata ja ravida, mitte tappa.
Huvitav25. juuni 2014, 17:10
Keda peaks siis viga otsima, kui pärast 4 aastat pidevat arstiuste kulutamist lõpuks öeldakse: "Aaa, kus te siiamaani olite. Kahjuks hilja, me ei saa teid aidata?" Arstieetika! :) :) :) Jutt ei ole arstieetikast, vaid SELLEST, MIS EESTIS JUBA PIEKMAT AEGA TOIMUB! Räägin isiklikest kogemustest, mis alagasid perearsti mõnitustega...MIS te arvate, et keegi hakkab teiel operatsiooni tegema või? Mitte keegi ei tee teile mingit operatsiooni. Läksin arsti juurde valudega! Ma arvan, et ükski normaalne inimene ei lähe arsti juurde selleks, et esimese asjana operatsioonile saada. Olen olnud EMOS, kus minu juuresolekul ütles üks arst teisele: " Näe meil on siin üks LIHTSALT ILUS NAINE ka (eriliselt mõnitava häälega), vaata ta ajaviiteks üle! Vereanalüüs ei tulnud välja (arsti sõnad!) Peame teilt uuesti verd võtma jne, jne, Hiljem vaieldi omavahel selle üle, kas võib ikka koju saata või tuleks ikka haiglasse jätta! Jutt käib Tallinnast! ARSTIEETIKA! LUBAGE NAERDA! AUSTUST ja RESPEKTI VÄÄRIVAD ARSTID EESTIMAAL ENAM EI TÖÖTA! C`est LA VIE
See ongi nii25. juuni 2014, 16:14
et farmaatsia on suur äri! Apteek kui muinasjutu pood, kus pakutakse igasuguseid imerohtusid, muudkui osta ja söö!
.25. juuni 2014, 16:10
Mida tähendab --kuulus astroloog.
Kui poleks seda paska edastavat ajakirjandust, ei teaks mingisuguse Mangi olemasolust mitte keegi.
Meedia on see, kellel puudub eetika ja piirid.
Avaldatakse kõikvõimalikku šarlatanlust ja lausa padulollust. Kusjuures neid kirjatsurasid ei huvita see, et sellele jamale on ka uskujaid.
Kasvõi see meditsiini jutt.
Jamad hakkavad siis, kui mingi ravitav haigus lastakse nii "hapuks" minna, et tuleb midagi otsast lõigata või inimene hoopis sureb. Siis ei meenuta keegi seda "tarka nõuandjat"--vaid süüdistatakse arste.
Samamoodi peaks tegelikult ajakirjanikke süüdistama lolluse levitamise eest.
iga valeprohvet25. juuni 2014, 16:05
ja seda mang kahtlemata on-võib massidele ohtlik olla.
samas ei eita ma,et paljud hädad saab paremini ära ajada ilma tabletita.aga kui ikka sepsis on tulemas või luumurd käes,ei pääse sa lääne meditsiinist kuidagi,kui soovid ellu jääda.
raivo25. juuni 2014, 15:55
kõige lollimad ja valemad jutud on poliitikutel,ülejäänutel on mingigi iva sees.
MIS saab EESTIST?25. juuni 2014, 15:50
POOLED eestlased on ju idioodid, vaimuhaiged, väärastunud mõtteviisiga, debiilikud, puuetega, joodikud, narkomaanid ...jne.
Lollid inimesed usuvad ikka igasuguseid ennustajaid ja soolapuhujaid. Mis saab eesti rahvast ja riigist - kas Eestist saab LOLLIDE riik...? Lollid sünnitavad järjest uusi lolle juurde... Varsti on NORMAALSED inimesed VÄHEMUSES.
Kuidas saab, juba on!25. juuni 2014, 16:24
Targad on Eestist lahkunud ja järjest rohkem lahkuvad. Maaelu on hävitatud, postkontorid on likvideeritud, kauplused, arstipunktid on maal olematud. Loomapidamine maal on raskendatud. Meditsiin oma perearstindusega ei kõlba kassi saba alla ka mitte. Koole järjest suletakse. Kas see on EESTI elu? Kas kõik peavad elama linnades või esmajoones Tallinnas? Mangil on õigus - hingeta teod on surnud teod! Hakkake õigest otsast peale. Mida rohkem tehnokraatiat, seda vähem hinge ja mida vähem hinge, seda vähem inimest. Loll inimene on hingeta inimene! Just nimelt, sõda käib hinge ja mõistuse vahel (nagu üks kommentaator siin mainis)! Kui võidab mõistus, siis inimest enam olema ei saa! Kahju järeltulevatest põlvkondadest, kes ära lagastatud planeedil kilekottide ja muu träni otsas elama hakkavad, kahju neist, kel pole rohelust, kasvõi silmailuks! Aga jätkake samas vaimus, kallid kaasmaalased!
Mida me räägime25. juuni 2014, 17:38
Minu meelest on juba enamus maju MAAL maha põlenud. Siiani mingilgi moel toiminud tuletõrjesüsteem tehti maatasa. Aga jah, saan aru, et see oli ka osa Eestimaa MAAINIMESTE ELU HÄVITAMISEST ja inimeste, kes maal veel elada julgevad, väljasuretamisest! Mõelge natuke! Mina saan aru, et Mang juhib juba pikemata aega tähelepanu sellistele probleemidele. Mõelge natuke, inimesed!
Need keda sa üles lugesid25. juuni 2014, 16:32
On reformierakonna valijad
inime25. juuni 2014, 15:37
Tark inimene endale tablette sisse ei aja! Tark inimene, kes mõelda oskab, võtab vastutuse oma tervise eest ise. Arstil võib ju käia (praegusel hetkel!!!), kus pea kõik tõeliselt head ja kogemustega arstid välismaale on läinud, aga väga tõsise häda korral sealt abi küll ei saa. Väga tõsise häda korral jääb üle kannatada või surra. Arstide vahet käimiseks pead ikka väga terve inimene olema!
Jah25. juuni 2014, 16:18
Hans25. juuni 2014, 15:33
Mart Noorma on jobu, kes läheb vihakõne eest põrgusse! Kes ta selline üldse on, ah?
ärge oma viha ja lollust25. juuni 2014, 15:38
nii avalikult eksponeerige.
Endal häbi ei hakka?1. juuli 2014, 12:20
Kuula saadet pisut. Kõlas päris vihaselt muidugi. (sarkasm)
Mhh25. juuni 2014, 15:32
Tabletid mida arstid kirjutavad on puhas mürk! Minge korjake ravimtaimi ja te kehad saavad puhtaks mürgist mida te sisse sööte! Ja jääte terveks. Nt seagripp! Enne toodeti viirus siis vastamürk mis oli ohtlik enamus jooksis selle järgi ja ravimifirmad teenisid raha ja teised vaakusid hinge! Sööge tervislikult ja elate hästi!!
mh25. juuni 2014, 15:25
See liigselt klanitud noorsand annab hinngut või? Kas seepildil abielus mees on ka tema naise sünnitanud lastele hea isa. Niimoodi ei sobi nimetada ega rääkida.
totu25. juuni 2014, 15:22
Teatavasti on igas koosluses nn. hapud viinamarjad.Ja kui taolisse kooslusse kuulubki keegi Mang või näituseks Pauksoni-mamma,pole sellest midagi.Heal juhul saab turtsatada paar klähvikest irooniat ja ka nalja,kuigi vähe-vähe,leiab pika otsimise peale näpumusta jagu ainitisest jõllitamisest koos abrukadabraga.
ahah25. juuni 2014, 15:21
Möni ei saa aru,millest jutt käis.Mang rääkis endast ja enda kogemustest.Kas sellest on nii raske aru saada.Ta ei kutsunud rahvast yles,ega ärkama et arstiabi on jama.Ka mina ei käi arstil,sest pettusin,kui arstid pookisid minule haigusi kylge.Ainus arst keda kylastan on hambaarst.Ja ka minul on kahju vaadata inimesi,kes on söltuvuses arstidest.Usuvad arste,aga arstid ei oska ju tänapäeval enam haigusi prognoosida,vaid kirjutavad kohe rohte,aga need on ju myrk,kui pole teada öiget haigust ja kui pole jaole saadud öigele haigusele,siis inimene myrgitab ennast ja kokkuvötteks on inimene kogu elu söltuvuses arstist ja nende rohtudest,sest yks haigus ajab teist taga.Oh ja Ah ----siin on nii,et pooled myrgitavad ja usuvad arste,teine pool elab rahvatarkusest ja mis loodus annab.Sildistada pole kedagi,sest arvamused on köigil erinevad.Kuid kuna pakuti Hitlerit,siis see kes teisele nime annab,see just seda ise kannab!!!!!
teie ema 25. juuni 2014, 15:43
teie naine ja teie tütar (kui need 2 viimast teil muidugi on) teie lollist jutust küll vaimustatud poleks, kui neid sünnitus ees ootamas. Kui siis tänapäeva meditsiin koos arstide jm.meedikutega abiks ei oleks, kes teab?
Arsti-erialasid on mitmeid, isegi mangisugune lapiti mõni aeg tagasi endapõhjstatud liiklusõnnetuse tagajärjel luumurdudest terveks. Huvitav, miks ta siis end allikasse ei istutanud, et imelist luumurdude kokkukasvamist nautida?
Minu hinnangul25. juuni 2014, 15:16
ajab Mangu mula ja mingit seost tema jutu, mineviku, oleviku, tuleviku ja vaimse maailma vahel ei ole. Kogu Mangu tarkus seisneb tagantjäreletarkuses. Kui ta arvab, et arstiabi on äri ja on kurjast, siis ta ise paneb samasuguseid diagnoose. Eelistan arsti (ehkki mitte kõik pole head arstid) iga kell soolapuhujatele.
pange see25. juuni 2014, 15:16
pang ükskord seevaldi, las peab seal omasugustele loenguid
tuletaks Mangile meelde, et raha on ka materiaalne asi ja see talle ju meeldib25. juuni 2014, 15:14
Vaatasin täna filmi Mangist. Ta ikka ei jaga neid maailma asju. Kus ülistas ja kiitis vabamüürlasi ja templirüütleid. Ja seda, et farmaatsia on üks suur äri, teab iga titt, selleks ei pea astroloog olema. Ta on kujundanud oma imidži ja nüüd ekspluateerib seda. Habe, kaabu, koer ja kepp ja hea suuvärk ja kõik on käpuli ja raha jookseb. Jah, astroloogiat ta valdab kindlasti, aga kõik muu on üks suur vaht loosungi all "kõik müügiks".
jaa25. juuni 2014, 15:13
Niikuinii sureme kunagi ära 😃
kellelgi ei ole õigust25. juuni 2014, 15:07
ennast teistest paremaks pidad, ka mitte noormal. Mang räägib väga õiget juttu ja inimesed usuvad teda ja õieti teevad.
aa25. juuni 2014, 16:33
vau.. pime usk on ikka äärmiselt pime.
Just-just25. juuni 2014, 19:56
Eriti siis, kui ei suudeta aru saadas, millesse tasub uskuda.
...25. juuni 2014, 15:00
no,see mangi jutt küll ei maksa mitte sentigi - vanamees ajab enne surma segast ja mõni samasugune segane usubki seda jora......
no mida?25. juuni 2014, 14:55
austet vanahärra oli ju Laari ajal ametlikult riigi palgal kuutöötasuga 3000 krooni
kes ei usu uurige riigi teatajat
ja kuda nüüd nii , et Aadu ja Jossu korraga
nii on25. juuni 2014, 14:51
kahjuks on meil hulk pooletoobiseid, kes mangi-suguste posijate juttu tõe pähe võtavad. uskumatu, kui lollid võivad inimesed olla. miks sellist mangi promotake?
tibu25. juuni 2014, 14:50
hr.Mart Noorma ..... mina teie asemel niimoodi sõna EI VÕTAKS ...
kui tahate tänapäeva arste usaldada ,siis see on Teie isiklik asi....AGA.....ja see aga ütleb juba iseesesest kõik!!!
Karauul25. juuni 2014, 14:49
Kui kedagi peab just Hitleriga võrdlema, siis pigem eksalteeritud Noormad (vaata pilti!).
mjaaa25. juuni 2014, 14:55
Tänapäeval on kõik hitlerid.
Nojah25. juuni 2014, 15:33
Pilt räägib paremini, see on tõsi!