Foto: Erakogu
Inimesed
25. juuni 2014, 07:00

Katrin-Merili Poom: soovin end kindlasti veel täiendada (2)

"Tunne on suurepärane, aga samas ka veidi kurb. Veetsin siin koolis imelised kolm aastat koos väga kalliks saanud andekate noorte muusikutega. Veidi kahju on lahkuda sellest koduseks saanud keskkonnast, kus on koos inimesed, keda ühendab kirg muusika vastu," sõnab Otsa kooli lõpetanud superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Katrin-Merili Poom.

Katrin-Merili ütleb, et sai koolist suure muusika kogemustepagasi ja see on tema jaoks hindamatu. "Tundsin, et soovin jätkata muusikaõpingutega ning seda just rütmimuusika laulmise erialal. Kuna elasin varem Tartus, otsustasin Tallinna kasuks, et proovida teist keskkonda ning Otsa kool oli minu jaoks parim valik," seletab ta.

Hinded olid Katrin-Merilil neljad-viied ning oma erialaeksamiga, pooletunnise soolokontserdiga Kumus, jäi ta väga rahule. Neiu ütleb, et kindlasti ei ole ta veel õpingutega ühele poole saanud ja soovib end täiendada nii palju, kui võimalik. "Siiski võtan ühe aasta koolitööst pausi, et veidi ringi reisida ja pead tuulutada. Kindlasti soovin mingij ajal jätkata õpinguid välismaal."