Foto: Erakogu
Inimesed
25. juuni 2014, 07:00

Mari Ronimois lõpetas Otsa kooli: nüüd on kindlam põhi all (3)

"Väga hea tunne on. Suur etapp sai elus läbi ja nüüd on kindlam põhi all, et muusikavaldkonnas edasi minna," ütleb muusikalilauljatar Mari Ronimois, kes tõmbas joone alla õpingutele Georg Otsa nimelises muusikakoolis.

Mari sai diplomi rütmimuusika-laulu alal. "Kool tundus oma õpetajate ja muusikutega väga äge ja hea koht õppimiseks. Õpetajad on kõik väga pädevad ja tegevad muusikud," räägib Mari, miks ta just selle kooli valis. "Teisest küljest sain ma sealt väga palju tutvusi muusikute seas, kellega edaspidi koostööd teha." Nüüd võtab Mari õpingutes aja pisut maha ja ei lähe sügisest edasi õppima. "Hakkan selle pagasiga tööd tegema, mis Otsa koolist sain. Kirjutan oma lugusid, hakkan neid salvestama ja plaanin valmis teha ka sooloalbumi," paljastab ta tulevikuplaane.

Hinnetega lõputunnistusel on Mari rahul, kuid neist tähtsamaks peab ta kõike seda, mida koolis päriselt õppis. "Mitte seda, mis hindele ma ained tegin." Lõpueksam toimus Maril Kumus kontserdina. "Esitasin omaloomingulist kava ja see läks väga hästi. Mina jäin rahule, kuulajad ja komisjon samamoodi."