Christian HornerFoto: Kerstin Joensson/AP/Scanpix
Vormel 1
23. juuni 2014, 11:06

Horner: Selline töökindlus on vastuvõetamatu

Eile toimunud Austria GP-l taas probleemide küüsis olnud Red Bull avaldas rahulolematust mootoritootja Renault tegevuse suhtes. Daniel Ricciardo oli parima Red Bullina alles kaheksandal kohal, Sebastian Vettel katkestas.

Peale Sebastian Vetteli katkestamist avaldas Red Bulli meeskonna juht Christian Horner rahulolematust mootoritootja Renault' töökvaliteedi üle. „Auto vastupidavus on vastuvõetamatu. Võimsus on vastuvõetamatu. Midagi peab Renault's muutuma," oli Horner rahulolematu.

Eelmise aasta võitja Red Bull kaotab hetkel Mercedese meeskonnale 158 punktiga. „Nii ei saa edasi minna. See pole hea ei Renault'le ega Red Bullile," hurjutas tiimijuht partnerit. Samas tõdeb Prantsusmaa autotootja esindaja, et probleemidest ollakse teadlikud ja nendega tegeletakse.

Horner lisas, et Red Bull kasutab Renault mootoreid ka järgmisel aastal, kuid soovib olukord peab paranema. „Me peame töötama partneritena. Uut mootorit me uuel aastal ei kasuta, kuid me tahame olla konkurentsis," vaatas tiimijuht tulevikku.