Paremal Rein Rannap, vasakul Jaanus NõgistoFoto: Mati Hiis, Tairo Lutter
Inimesed
22. juuni 2014, 18:02

Artiklit täiendatud!

Rannap läks raadioeetris Nõgisto kirumisega nii leili, et saade pole järelkuulatav (37)

18. juunil eetris olnud Vikerraadio pärastlõunases vestlussaates "Stuudios on Sten Teppan" läks pianist ja helilooja Rein Rannap kunagist ansambli Ruja kaaslast Jaanus Nõgistot kirudes nii leili, et saade on ERR-i lehelt lausa eemaldatud.

Nõgisto ja Rannapi vaheline käärimine algas Ruja laulude kontserdisarja pärast, mille korraldamisest ning bändiliikmete Margus Kappeli, Priit Kuulbergi ja Andrus Vahu kaasamisest sai Rannap teada alles televisiooni vahendusel.

"Ma saan aru, et Nõgisto tundis vahepeal, et tema roll on ansamblis liiga väike ja tahtis ise olla füürer ja juhtida ja korraldaski siis nii, et tõrjus minu kõrvale ja pani paariks aastaks kokku uue ansambli koos Margus Kappeli ja Priit Kuulbergiga, miskipärast aga seda Rujaks nimetades," kraapis Rannap igivanalt konfliktilt ämblikuvõrke.

"Mul on selline tunne, et Nõgisto siiralt usub, et tema ongi ansambel Ruja. Tal on aga adekvaatne ümbritseva mõistmine häiritud, mul on suur kaastunne ta vastu, kui ta arvab, et rütmikitarri mängija esindab Rujat, aga see, kes seal laulab või on lood kirjutanud, pole tähtis!" ütles Rannap.

Refereeritud artikkel tervikuna on lugeda Publikus.