Hanna Little, kes toitus 15 aastat ainult friikartulitest.
Inimesed
21. juuni 2014, 08:15

Tüdruk sõi 15 aastat ainult friikartuleid (11)

20aastane Hanna Little sõi 15 aastat üksnes friikartuleid, sest kõik teised toidud tekitasid temas paanikat ja ajasid oksele. Kuid Cornwallis elava noore naise ravis terveks üksainus hüpnoosiseanss!

Hanna rääkis Daily Mailile, et ta oli hakanud uutest toitudest keelduma juba beebina, kui teda vaevasid kõhugaasid. Viiendast eluaastast saadik sõi ta ainult praekartuleid. "Sain neid süüa vist sellepärast, et nad on nii lihtsad – kõige rohkem ajas mind endast välja mõte eri maitsete segunemisest."

Hommikusöögiks suutis Hanna kurgust alla suruda viilu röstsaia, kuid lõuna ja õhtusöök koosnesid alati vaid kartulist. Kuid psühholoog ja hüpnotisöör Felix Economakis suutis neiu üheainsa hüpnoosiseansiga uusi toite proovima panna.

"Nüüd saan süüa kõike, mis tahan. Mu lemmiktoit on pitsa," kinnitab noor naine. "Enne ravi poleks ma ealeski uskunud, et suudan seda süüa, aga nüüd armastan ma seda väga."

Hanna tunneb end palju tervemana ning rõõmustab kehakaalu tõusu üle. "Mul on palju rohkem energiat ja olen palju õnnelikum."