Foto: Karli Saul/SCANPIX
Inimesed
20. juuni 2014, 07:00

Ilmar Taska armastusest: "Meil on Hillega tööalased suhted ja… ja väga soe sõprus!" (17)

Filmirežissöör Ilmar Taska (61) väisas Tallinnas Tom Jonesi kontserti kauni daami seltsis. Kas mees on lõpuks leidnud naise, kellega elu lõpuni elada – nagu ta on oma soovidest rääkinud?

Tegelikult on Ilmar Taskat nähtud varemgi Hille Karmi seltskonnas. Näiteks 2012. aasta sügisel säras paar koos PÖFFi avamisel. Teatri- ja telemees väitis siis Kroonikale, et tema ja Hille vahel pole armuafääri ning neid seovad tööasjad.

Ka nüüd jäi Taska Hillest rääkides diskreetseks. "Meil on Hillega tööalased suhted ja…" tegi Taska pika mõttepausi ning sõnastas lõpuks: "…ja väga soe sõprus!" Nagu kosmopoliidile kohale, oli Taska neljapäeval juba Eestist lahkunud ja sõitis Õhtulehe kõnele vastates parajasti Pariisi lennujaamast linna poole.

Küsimusele, kas Taska, kes pihtis mitu aastat tagasi Õhtulehele, et otsib naist, kellega elu lõpuni elada, on lõpuks südamedaami leidnud, vastas lavastaja: "Päris üksinda ma ei ole ja suveaeg on üldse selline periood, kui inimesed on rohkem armastusele häälestatud," jäi ta salapäraseks, kuid lisas: "Sa alati loodad, et kõik on õige, aga kas see ka nii on, näitab aeg."

Taska oli 19, kui ta kohtas oma poja Kristiani ema. Paraku läksid nende teed lahku ning tema ellu tuli uus naine, rootslanna Birgitta, kellega nad abiellusid ja Taska kolis Rootsi.

Taska on oma raamatus kirjeldanud ka Nicole`i, kes soovis temalt last, kui mehel olid elus teised plaanid ja nad läksid lahku. "Keegi poleks suutnud elada nii-öelda minu elu ning olla seejuures veel õnnelik," rääkis Ilmar aastaid tagasi oma suhetest naistega.